13.2.2014

Äidin ystävänpäiväkynnet

Pitkästä aikaa käytiin Ilmajoella vanhempia moikkaamassa. Tottakai täytyi päästä tekemään, vielä ennen lähtöä takasin kotiin, äidille ystävänpäiväkynnet! Väriksi valittiin tottakai pinkki! Pinkkiä äidillä on kynsillä erittäin harvoin, joten saattaapi olla, että työpaikalla taas huomataan mun käyneen kotona. :D  Toisinaan äiti kertoilee juttuja mitä millonkin on kynsistä sanottu, eli kyllä ne sielläkin huomioidaan useimmiten. Terkkuja vain sinne, jos joku tunnistaa itsensä.


Äiti lakkaili pohjat ihan itse. Alta löytyy Essencen Free Hugs, jota äiti moitti vaikeasti levittyväksi ja heikohkosti peittäväksi. En voi kieltää kyllä, hankala tapaus, mutta kaunis väri. Free Hugsin päältä löytyy sipaus Color Clubin Pearl-spectivea. Siirtokuvat on saatu yhteistyössä Adeninalta. Samanlaiset siirtokuvat löydät koodilla G102B. Nämä siirtokuvat oli jälleen ihan rakkautta. Irtos hyvin, asettu hyvin ja superkauniita! Niin hemppikset!


Kynsien kärkiin laitoin kirkasta ihan tavallista päällyslakkaa ja töpöttelin kosteaan lakkaan Mosaicin Stardusteista Magentaa. Stardustit on siis erityisesti geelikynsien koristeluun suunniteltuja hyvin hienojakoisia glittereitä, jotka voi painella suoraan geelin tahmaan. Nämä kuitenkin sopii vallan mainiosti myös ihan tavalliseen kynsien koristeluun. Stardusteja löydät mm. Viisiltä Virosta tai Aetilta Suomesta. Itse hankin näistä heti kaikki värit itselleni. Ihania!


Omia ystävänpäiväkynsiäni vääntelin tänään n. 3 tuntia. :D Tein siis vesimarmorointia, mutta näistä saatte kuvia huomenna. Mä vielä vähän arvon kaipaisko nää jotain pieniä koristeita lisäksi. :) Vesimarmorointi sopi hyvin tähän päivään, kun täytyi saada jotain semmosta tekemistä, ettei aivojen tarvitse sen kummemmin ajatella. Musta tuli tänään täti pikkuiselle pojalle mutta samana päivänä menetin myös mummani. Ristiriitaiset fiilikset. Mumma pääsi kuitenkin paapan luo, joten ainakin hänen on nyt hyvä olla! <3


Viettäkää kuitenkin oikein ihana ystävänpäivä!3 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet! Osaanotto menetykseen ja samalla onnea tädiksi tulemisesta...

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet
    Osanottoni ,mutta onnea tätiksi tulemisesta.Mieki tulin jälleen tossa viime kuussa tädiksi =)
    Hyvää ystävänpäivää

    VastaaPoista