14.2.2014

Hyvää Ystävänpäivää!

Vesimarmorisydän <3

Ihanaa ystävänpäivää kaikki lukijat! :) Esittelen teille nyt nää mun ystävänpäiväkynnet. Päädyin sitten kuitenkin pitäytymään pelkässä vesimarmorissa, enkä lähtenyt sitä millään koristeilla peittämään. Näyttävähän se näinkin on ja varsinkin kun on niin työläs tehdä, niin ehkä parempikin sitten, että työn lopputulos näkyy reilusti.


Marmoroinnissa mulla on alla pelkästään Orlyn Ridgefiller, sillä käytin suht peittäviä lakkoja marmorointiin ja koin, ettei se tarvi alleen mitään. Toisin sanoen mua laiskotti, kun ekat kuviot meni pieleen ja poistin alta valkoset lakkaukset, enkä jaksanut niitä enää takasin laittaa ja kuivatella ikuisuuksia. Ei ne omat kynnet sieltä sitten onneksi kuulla läpi. 

Marmoroinnissa käytetyt lakat oli kaikki Essieltä ja lakkojen nimet seuraavat: Blanc (valkoinen), Madison Ave-hue (vaaleampi pinkki) ja Big Spender (tummempi pinkki). Marmorin päälle sipasin kerroksen China Glazen Fairy Dustia. Musta marmorin päälle sopii pieni hento kimallus, ja se vie mennessään ne muutamat kuplat, jotka marmoroinnissa sain aikaan.


Tässä alla vielä toinenkin käsi kuvioineen:


Mitenkäs olette ajatelleet ystävänpäivää juhlistaa? Itse lähden tänään ystäväpariskunnan ja mieheni kanssa syömään paikalliseen ravintolaan ja sen jälkeen varmaan vietetään iltaa meillä pelaillen ja muuta. :)


10 kommenttia:

 1. Ihana sydänkortti ja onnistuneet marmorointikynnetkin! Itsekin ajattelin että olisiko pitänyt nyt tarttua teemaan vesimarmoroinnin kanssa, mutta valitsin helpomman tien...

  Meillä ollaan miekkosen kanssa yhtäaikaa vapaapäivällä ja ohjelmassa pizzan tekoa ja mahdollisesti sauna, ei siis sen kummempia, illalla tulee vissiin tv:stä jotain katsottavaa. :D

  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Voi että, kyllä nuo koti-illat välillä on ihan sitä parasta, eli ei huonot suunnitelmat ollenkaan!

   Poista
 2. Ihanat kynnet ja hyvää ystävänpäivää

  VastaaPoista
 3. Fairydust kruunaa kauneuden <3 Ihanaa ystipäivää Tike :)<3

  VastaaPoista
 4. Ihanat marmoroinnit, tosi hienoja noi kuviot (:

  Ja hyvää ystävänpäivää täältäkin!

  VastaaPoista
 5. ihanat vesimarmoroinnit .. pitäisi taas itekkin kokeilla sotata ;) . ystävänpäivä meni naapurissa ja ihan kotosalla kisujen kanssa , mässättiin pitsalla ;D!

  VastaaPoista