27.2.2014

Ensikosketus MoYoun leimauslaattoihin

Oon ollut niin innoissani noista uusista MoYoun leimauslaatoista ja heti ku päästiin takas Vammalaan ni piti päästä kokeilemaan! Samalla testaukseen pääsi myös OPI:n Stranger Tides ja kuten jo miittipostauksessa kerroinkin, niin tämä OPI ei ole lainkaan sitä laatua mitä ko. merkiltä vois olettaa. Lakka on suht ohutta, mutta on silti tosi vaikea levittää. Kaljuja paikkoja ja raitoja. Lisäksi lakka vaati 4 kerrosta peittävyyteen. Kamala ja värikin on vähän... no... kamala. :D Lähtenee kiertoon siis.


Ensimmäisenä pääsi kokeiluun Princess Collectionin nro. 13. Siitä sitten tommonen koukeroinen kuvio. Ei oo mikään ihme, että just tuo kuvio pääsi ekana kynsille. Mä rakastan koukeroita! Niitä vaan on laatoissa aina ihan liian vähän ja jos onkin niin 1 koukero per laatta ja muut kuviot ei sitten juuri miellytäkään. Yhden kuvion takia ei välttämättä viitti laattaa ostaa.


Leimauksessa käytin tuttua ja turvallista Konadin valkoista leimauslakkaa. Lopputulos näyttää vanhalta tapetilta. :D Tämä kuvio ainakin toimi loistavasti, eikä ollu mitään ongelmia saada kuviota nousemaan stampperiin.


Tämmöset tällä kertaa. Mitäs tykkäsitte?

7 kommenttia:

 1. Tuohan lakka on kiva! Tosi harmi että peittää vasta neljännellä,ja muutenkin hankala lakka. Kivat kynnet muutenkin! Meinasin jonkun pueenin laatan mimaxilta tilata missä olis koukeroita mutta en osaa päättää minkä xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse haaveilen kans niistä laatoista. Tosin mietin et himottaa sen verran moni laatta että tulee "halvemmaksi" ostaa koko setti kerralla ja vaikka myydä sitten pois ne kuviot, mitkä ei itseä kiinnosta.

   Poista
 2. Minusta nämä ovat kyllä kauniit! Hieman kyllä sitä tapettivibaa, mutta hyvällä tavalla vain :p

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet :) itse pidän myös kaikista tuollaisista koukerokuvioista ja hamstraan laattoja mistä niitä löytyy, omistan myös tuon laatan :)

  VastaaPoista
 4. Juuri testailin samaa kuviota, ja on kyllä tosi kiva! :) kauniit kynnet, vaikka väri ei muakaan kauheesti inspiroi... :D

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat ja ne laatat on vaan niin hyviä

  VastaaPoista
 6. Kivat kynnet! Nuo kaikki OPIn Pirates-lakat ovat laadultaan tuollaisia..

  VastaaPoista