4.2.2014

Merenneito-olo

Pitkästä aikaa tuli tehtyä oikein kunnon tuijottelukynnet! Tykästyin näihin aika lailla ja viihtynen näissä niin kauan kuin kestävät. Pääsin vihdoin törkkimään kynsille pitkään himoitsemani siirtokuvat Adeninalta. Nämä siirtokuvat oli niitä alekoodilla tilaamiani. Siirtokuvat löytyypi koodilla G101D, jos haluat samanlaiset.


Edellisistä siirtokuvista, joita kokeilin, valittelinkin aiemmassa postauksessa. Nämä oli kuitenkin täysin toista maata! Irtos helposti taustapaperista ja sain aseteltua nätisti kynnelle pinsettien avulla. Siirtokuvat jämähti myöskin kynteen kiinni kun niitä paineli kauttaaltaan, jollon uskalsi turvallisin mielin sutia kirkasta lakkaa päälle. Ei siis tarvinnut tällä kertaa pelätä sutivansa siirtokuviakin menemään. Nämä ei sulanutkaan mistään kohtaan, vaikka pari kertaa saatoin samasta kohtaa sudilla vetääkin. Ah, niin kauniit!


Kynsistä löytyy alta Color Clubin Evolution. Ihana minttuinen lakka, joka peitti kahdella kerroksella nätisti. Color Clubin päälle sudin pitkästä aikaa Nfu Ohn flakielakkaa nro 39. Tosi kaunis tämäkin ja tuli taas ihan merenneito-olo!


Tästä alimmasta kuvasta näkynee parhaiten tuon flakielakan efekti. Rakastuin tuohon flakieenkin nyt kyllä samoin kuin Color Clubin lakkaan. Ollu ihan älyttömän hyviä lakkoja tuossa CC:n Kaleidoscope kokoelmassa. Hyvin peittäviä ja levittyviä tähän mennessä, vielä on kyllä osa kokeilematta.
9 kommenttia: