29.6.2013

Siirtokuvatestailua!

Saatiin tällä kuulla valita Adeninalta testiin joko niittejä tai siirtokuvia. Itse valitsin siirtokuvat, sillä niittejä mulla on omasta takaa jonkin verran jo. Siirtokuville on enemmän käyttöä ja aina uusia kuvioita kokoelmaan mahtuu ja oonkin jo jonkin aikaa himoinnut Adeninan siirtokuvia, sillä siellä on muutamia älyttömän upeita kuvia! Siirtokuvasettiin sai siis itse valita 6 erilaista siirtokuvaa ja seuraavissa kuvissa näkyykin sitten mun valkkaamat siirtokuvat.
Ensimmäisenä käyttöön pääsi tuommoset mustat jonkin sortin liekkidesignit. Nämä kuviot oon ihan ensimmäisenä nähnyt Tartofraises -blogissa käsin maalattuna. Mä ite oon niin huono maalaamaan käsin yhtää mitään, joten nämähän oli ihan pakko saada kokeiluun kun kerrankin helpolla pääsis! Vähän tosin jouduin näitä kuvioita jatkaa toiselta reunalta mustalla lakalla, sillä mun mielestä kuvio loppui aavistuksen kesken mun kynsillä ja lisäksi onnistuin laittamaan siirtokuvat vähän turhan kauas kynnen reunasta, joten laittelin mustaa lakkaa myös sinne. Tämän verran mäkin jopa sain piirrettyä dotting toolilla sekä oikeaan että vasempaan käteen! Kuvion alle mä halusin jotain kimaltavaa liukuvärin tynkää.  Adeninan siirtokuvista noin muuten, mulla ei oo kyllä mitään huonoa sanottavaa. Kuviot lähtee paperista näppärästi, eikä niitä tarvitse leikellä itse muotoon. En oo myöskään saanut näitä ruttuun tai rikki. Tosin en oo saanut kyllä juuri muitakaan siirtokuvia rikki, että ehkä oon huono sanomaan siitä mitään. :D

Näissä kynsissä kaikki lakat oli ennestään kokeilemattomia. Eniten ehkä rakastuin tuohon Color clubiin sillä se on maannut käyttämättömissä todella kauan, sillä ajattelin, että se on kynsillä ihan hirveä. Mulla kun oli entuudestaan huonoja kokemuksia samaisen merkin Segret agent lakasta. Päinvastoin!! Lakka oli ihana, levittyi helposti ja peitti nätisti. Siistiminenkin oli helppoa, eikä tämä jumiutunut kynsinauhoihin juurikaan. Jännintä tässä oli se, että lakka kuivui mataksi. :)

Näissä käytin:

 • Color Club Pucci licious (alla)
 • W7 Moondust (liukuväri)
 • Nubar Pink dot (liukuväri)
 • Alus- ja päällyslakat

Mulla on takana vähän raskas viikko, mistä syystä postauksia ei juurikaan ole tullut. Ei ole ollut muista ongelmista johtuen kiinnostusta kirjoitella mitään ja postauksia onkin nyt vähän ehtinyt kertyä jonoon. En uskalla luvata parannusta asiaan ihan heti. Asia on sen verran henkilökohtainen, etten siitä blogissa enempää kerro, mutta ajattelin kuitenkin vähän selittää. :) Tänään kuitenkin tapahtui jotain piristävää, sillä meillä oli Seinäjoella kynsiharrastajien tapaaminen ja tutustuin siellä moneen ihanaan kynsiinhurahtaneeseen ihmiseen. Hieman sai sentään ajatuksia muualle! Tapaamisesta on tulossa postausta myöhemmin.


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. http://himoshoping.blogspot.fi/2013/07/seinajoen-miitti.html

   Poista
 2. Ihania siirtokuvia. Varmaan itsekin tilaan Adeninalta noita jossain välissä.
  Jaksamista sulle.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit! Itse valkkasin paljon samoja arkkeja kuin sullakin ja odotan kovasti noiden käyttöä :) Mulla ekana oli kynsillä söpöt höyhenet.

  VastaaPoista