15.6.2013

Ihana W7 Moonlight!

Haluan esitellä teille ihanan lakan nimittäin W7 merkiltä lakka nimeltä Moonlight. Uskomattoman upea! Tämä on tämmönen glitterlakka, joka kuivaa vähän karkeaksi. Eli olisko tämä jonkin sortin tekstuuri/hiekkalakka. Ite kotiutin tämän lakan Keskiseltä 2,95e hinnalla. Samaiseltä merkiltä löysin myös toisenkin hiekkalakan Keskiseltä nimittäin Moondustin, mutta se ei ole vielä päässyt kynsille asti. :)

Kuvissa mulla on 3 kerrosta lakkaa, ilman päällyslakkaa. Kuvat otin auringossa.Tämmönen lyhkänen pikapostaus tällä kertaa. :)

5 kommenttia:

 1. Ihana! ♥ Pakko varmaan itsekkin kotiuttaa tämä lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Samoin suosittelen sitä Moondustia. Näyttää ihanalta sekin swatchissa. :D

   Poista
 2. Tosi kiva, pitääpä katella jos jostain pistäis silmään niin vois vaikka ostaakkin!

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanan värinen lakka! Ja tää blogi ei kyllä multa saa kuin pelkkää plussaa! Oon jo pidemmän aikaa seuraillut itekin kynsiin ja varsinkin geelikynsiin hurahtaneena, mutten ole tainnut aiemmin kommentoida. Postaustahti, ulkoasu, selkeät tekstit ja kivat kuvat, ei oikein voi mistään moittia! Jatka samaa rataa!:3 ps. joihinkin omista kynsistäni oon sun blogista saanut inspiraatiota x) Niistä ei taida kyllä blogissani olla kuvia, mutta jos tykkäät käydä tällaisen kynsiharrastajan blogia katsomassa niin siitä vain!

  http://johannasshiningworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Ajattelin että sinua saattaisi kiinostaa kynsikilpailu, joten tervetuloa osallistumaan! Kilpailussa on omat luokat rakennekynsille ja luonnonkynsille :)
   http://mydreamnails.blogspot.fi/2013/05/kynsikilpailu-alkaa.html

   Poista