3.7.2013

Kynsihöperöiden miitti Seinäjoella!

Mullahan on tosiaan periaatteessa kaksi kotikuntaa. Oon kotosin Ilmajoelta ja mulla on tänne vahvat siteet edelleen ja varmasti muutankin Pohjanmaalle takaisin kunhan asiat järjestyy sen verran. Oonhan mä tosiaan tälläkin hetkellä Ilmajoella ja käyn täältä töissä Seinäjoella kesän ajan, kun satuin täältä työpaikan saamaan.  Eli oon ollut nyt kahden eri paikkakunnan miiteissä mukana. Ensin Tampereen miitissä ja nyt Seinäjoen miitissä. Molemmissa miiteissä tavannu aivan ihania ihmisiä! Tässä postauksessa ajattelin valaista teille Seinäjoen miittiä vähän enemmän. :)

Miitissä meitä oli mukana 10 ihanaa tyttöä: Liisa, Minttu Matilda, Pinja, Kata, Sini, Henna, Marjo (pienen poikansa kanssa) sekä vieraileva tähtösemme Jyväskylästä Lymi. :)

Kuva ihanalta Liisalta! <3
Ensimmäisessä kuvassa näettekin meidän kaikkien kynnet. :) En tiä tunnistaako kukaan meikäläisen kättä tuolta seasta, mutta saatte hetken jännittää vielä, jos ette ole Instagrammia seuranneet, sillä esittelen miittikynnet vasta myöhemmin.


Me järjestäjäporukassa saatiin jossain kohtaa päähämme, että hankitaan sitten kuitenkin sponsoreita tähän meidän miittiin. Meidän ei siis ollut aikomus mitään hankkia, eikä mainostettu mitään sponsoreita etukäteen, mutta näin kuitenkin sitten kävi. Lahjakassit tuli siis yllärinä osalle miittiläisistä ja miitti aloitettiinkin kassien jaolla. Kerron tarkemmin kassien sisällöstä omassa postauksessaan.


Meillä oli myös tämmönen arvontapöytä siellä, kun kaikki tuotteet ei mennyt tasapuolisesti jakoon kasseihin. Tästä saatiin myös yksi ohjelmanumero meidän miittiin. :) Ennen arvontoja pidettiin kuitenkin esittelykierros, jossa esiteltiin itsemme ja vähän kerrottiin kauanko kynsiä ollaan harrastettu yms.


Esittelykierroksen jälkeen tehtiin uusi kierros ja kerrattiin meidän nimet vielä ja kerrottiin sitten, mitä meidän kynsiltä löytyy tällä hetkellä. :) Pidettiin siis miitissä "Kauneimmat miittikynnet" kilpailu, johon Adenina sponssas meille kivan palkinnon. Kauneimpien miittikynsien titteli meni Matildan upeille sinisille aaltokuvioisille kynsille! Onnittelut!


Minä ja Liisa taidettiinkin olla ehkä eniten kameran ääressä miitin aikana. :D Seuraavissa kuvissa esittelykierros jatkuu.
Nappasin Mintun kynsistä kuvan esittelykierroksen lomassa. :D

Arvonnatkin suoritettiin ja meillä oli tosiaan 10 arvontapalkintoa, eli kaikki miittiläiset voittivat jotain. Lisäksi meillä oli erikseen geelilakkauspaketti uv-uunin omaaville miittailijoille ja arpaonni kerrankin osui ja satuin tämän paketin voittamaan. :D Yllätys oli melkoinen kuten ehkä kuvastakin saattaa huomata. Onnettarena toimi Lymi. :)


Esittelyiden, höpinöidet, arvontojen, kirppistelyn sun muiden jälkeen suuri osa meistä siirtyi Piikkiin syöpöttelemään herkkuruokaa. Tässä kohtaa meikäläinen jätti kameran kotiin ja mulla ei tosiaan sieltä kuvia ole, mutta onneksi Liisa otti kameran mukaan! Ehkä urpoin ilme ikinä, mutta meikäkin oli todistetusti syömässä muiden mukana! :)


Syömisten jälkeen naureskeltiinkin, että mahdutaanko me enää edes samaan hissiin kaiken syömisen jälkeen, sillä osa meistä (myös allekirjoittanut) teki kuolemaa. :D Tämä kuva kuitenkin on menomatkasta piikkiin, mutta melkein samalta näytti takasinkin päin tullessa. Tässä kohtaa haluan kiittää Liisaa, että sain lainata häneltä kuvia! :)


Tässä vielä miitin jälkeistä haahuilua. :DOikein kiva miitti, vaikkakin ehkä vähän lyhyt, sillä osalla oli menoa miitin jälkeen. Toivottavasti kokoonnutaan vielä uudestaan vaikka hieman paremmalla ajalla niin ehditään vaihtaa enemmänkin kuulumisia sun muita. :) Muutenkin tosi kiva nähdä ihmisiä, jotka jakaa saman intohimon ja on heti samalla aaltopituudella!

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä tosi huisin kivaa! :) Pitää ottaa uusiksi!

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä kivaa! Ja pitää kyllä kokoontua uusiksi! :)

    VastaaPoista