9.6.2013

Kynsiharrastajien miitti Tampereella!

Eilen oli ihana päivä! Nimittäin miittailtiin Pirkanmaalaisten kanssa Tampereella Hullussa Porossa. Itse olin mukana miitin järjestelyissä ja miitin valmistelut oli aloitettu hyvissä ajoin kuukausia ennen itse miittiä. Miitissä syötiin (erittäin) hyvää ruokaa, jaettiin sponssipaketit, arvottiin kynsiaiheista tavaraa, höpöteltiin ja pienimuotoisesti myös kirppisteltiin. Tämä miitti oli ensimmäinen laatuaan, jossa olin mukana sekä ylipäätään osallisena että järjestämässä. Miitistä jäi niin hyvä fiilis, että varmasti tavataan toistekin! Osallistujia miitissä oli huikeat 18 muutamasta peruutuksesta huolimatta!

Hullu Poro! :D Tottakai!
Mä olin tilannut itselleni lehtipihvin maustevoilla. Tää oli niiin hyvää!!! :D Olin malttamaton ja ehdin koskea ruokaani ennen kuvaa, mutta ei se mitään! Maustevoita oli kerrankin riittävästi.
Järjestäjiä työn touhussa! Kiitos kuvasta Sigille!
Tässä ihanan Sigin valmistamat nimilaput! Nää on ihan loistavat ja kova työ näihin uponnut!
Tässä miittipussukat oli jaettu paikoilleen. :)
Tässä meidän ns. arvontapöytää ja pientä esimakua meidän sponsseista. :D
Meillä järjestäjillä oli hetki aikaa ennen miitin alkua joten räpsittiin kuvia tottakai kynsistä. :D Kuvan nappasi Mira mun kameralla. :)
Ensimmäisenä hypisteltiin sponssipussukoita samalla kun odoteltiin ruokaa. :D Tässä kohtaa tosin oli ehtinyt ruokakin tulla ja suuri osa oli ehtinyt jo syödäkin, mutta hypistely senkuin jatkuu!
Kuvasta kiitos Sigille! Joku tarkkasilmäinen saattaapi bongata meikän. :)
Kuvasta kiitos Sigille!
Yhteiskuvaa otettiin myös vaikka yksi joutuikin lähtemään ennen näitä kuvia. Avuksi pyydettiin miestarjoilijaa ja hän keskittyi kuvaamaan meitä naisia, eikä niinkään kynsiä. :D Jännä juttu. Kiitokset yhteiskuvista tarjoilijan lisäksi myös Marinalle!
Marinalle kiitos myös tästä kuvasta!

Ja jotta tästä ei tulisi ihan hirveä maratonkuvapostaus niin yritän ehtiä tehdä huomiseksi erillisen postauksen sponssipaketeista ja ostoksista. Miittikynsistä sitten vielä myöhemmin oma postauksensa. :D

Mukana miitissä oli seuraavat ihanat bloggarit (lisäksi vähän vajaa kymmenen blogitonta harrastajaa). Miittipostauksia varmaan ilmestyy blogeihin pikkuhiljaa tulevien viikkojen aikana:
15 kommenttia:

 1. oho, en tiennytkään että oot pullea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko toi nyt oikeasti asiallista?..

   Poista
  2. Tapelkaa te vaan, taidan hakea popparia ja lihoa vielä vähän lisää :DDDD

   Poista
 2. Miittinne näyttää kivalta. Hauska idea tuo että goodie bagit on jo heti alkuun penkeillä odottelemassa! :) Onpas teitä ollut huima määrä väkeä siellä; onnistuiko kaikkien kanssa vaihtaa kuulumisia..?
  Ja, herkullisen näköinen lehtipihvi, nams..! o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meidän miittipaikassa tuo tuoleille asettelu oli loogisin vaihtoehto sillä ns. ylimääräistä tilaa/erillistä pöytää pussukoille ei ollut. :) Meitä oli aika paljon ja pöytä oli pitkä, joten varmaankaan ihan kaikkien kanssa ei ehtinyt juttelemaan ja mun huonolla nimimuistilla en varmastikaan muista kaikkien nimiä. :) Jatketaan kuitenkin tutustumista edelleen facebookin puolella ja varmasti tavataan porukalla toistekin, niin tulee tutuksi kaikkien kanssa pikkuhiljaa. :) Seuraavalle kerralle mietittiinkin, että vähemmän ohjelmaa ja enemmän vapaata jutustelua kun nyt järjestäjillä oli tekemistä ihan riittämiin homman pyörittämisessä ja vähemmän aikaa höpisemiseen. :)

   Poista
  2. Niinpä. Ja onhan tuo tila jo sinällään vähän rajoittava, kun ei ruokaillessa voi oikein vaihdella paikkaakaan, niin osa jää vähän kauemmas väkisinkin. Ens kerralla sit vaikka joku ulkopiknik? Sellanen vois olla kiva täällä Helsingissäpäinkin...

   Poista
  3. Ens kerralla tosiaan jotain muuta sitten. :) Pääasia että ehdittiin näkemään ja ehkä ihmiset ei sitten jännitä niin kauheasti uudelleen näkemista ja ollaan rennompia ja kaikkea. :D Helpompi ehkä tulla paikalle kun on tuommonen ns. julkinen paikka eikä esim. kenenkään koti tai muuta vastaavaa.

   Poista
 3. Oi ku kivan näköstä! Kaikki kynsiharrastajat mönkiny kesän tullen koloistaan kokoontumaan nyt vissiin ympäri suomea, hirveen monia miittejä ollu ja kivahan niistä on lukea.. :) Itekki pääsen ens viikonloppuna miittiin, ihan täpinöissä olen jo.. :D

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä aivan ihanaa! Oli mahtava nähdä porukkaa ihan kasvokkain :)

  VastaaPoista
 5. oii sulla aivan ihana blogi! ♥ taisit saada juuri uuden lukijan ;)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Komppaan Nannua! Toivottavasti nähdään pian taas! <3

   Poista
 7. kivalta kuulosti teidänki miitti

  VastaaPoista
 8. Vaikuttaapa kivalta tuo teidän miitti näin kuvien perusteella ja paljon ootte järjestäjät nähneet vaivaa. Myös kaikki sponssijutut näytti oikein kivoilta ja upetia kynsiä teillä! Ehkä itsekin joskus olen miittailemassa siellä Tampereen suunnalla, jos sinne päin tulee muutettua! :)

  VastaaPoista