2.6.2013

Buzzattavana: Veet Easy Wax ja Veet Precision Wax & Care -tuotteet

Minä myös toimin Buzzadorina, monien muiden bloggareiden ohella. Buzzadorina saan mahdollisuuden päästä testaamaan erilaisia tuotteita, jotka mua itseäni kiinnostaa ja pääsen sitten kokeilemaan ja arvostelemaan niitä ilmaiseksi. Joidenkin kampanjoiden mukana tulee testinäytteitä jaettavaksi myös ystäville. :) Mikäli kiinnostuit niin Buzzadoriksi voit liittyä koska vain! Se on ilmaista (joitain ei pakollisia maksullisia kamppiksia lukuunottamatta), eikä velvoita sinua mihinkään. Liittymään pääset tästä.

Tällä kertaa testattavakseni sain Veetin Easy Wax ja Veet Precision Wax & Care -tuotteet. Ensimmäisenä kokeiluun pääsi tämä isompi laite eli Veetin EasyWax sähkökäyttöinen roll-on-pakkaus. Pakkauksen mukana tuli siis itse laite, vahakapseli, kangasliuskoja sekä vahanpoistopyyhkeitä.

Laitteeseen kiinnitetään tuollainen vahakapseli ja laite lämmittää vahan sopivan lämpöiseksi. Lämpeämisessä kesti huikeat 40 minuuttia, ohjeissa mainitun n. 20 minuutin sijaan, ennen kuin vaha levittyi nätisti ja tasaisesti iholle. Jännää kyllä, että tuo samainen 40 minuuttia oli ilmoitettu maksimilämmitysajaksi. Ite olen ensikertalainen vahailussa ja pelkäsin tietysti sitä kipua mikä liuskan repäisemisestä tulee. Sainkin vinkin, että kannattaa ottaa vaikka pienempi pala sitä liuskaa niin ei satu ihan niin paljon kerralla. Puolitin siis liuskat ja kokeilin rohkeasti. Ei se sattunut ihan niin paljon kuin ajattelin. Kokeilin myös kokonaisella liuskalla ja se jo sattuikin huomattavasti enemmän. Sain itse tällä karvoja ihan lähtemäänkin, vaikka osa bloggareista on moittineet ettei tällä lähde. Mä en mitään hentoisia karvojakaan omista, joten epäilykseni olikin että karvat jää varmasti sääriin. :D Huomasin tosin, että levityssuunnan kanssa on oltava tarkkana. Eli tämä levitetään ohjeiden mukaan polvista nilkkoihin ja sillä saakin parhaimman lopputuloksen. Myös kun antaa vahan hieman jäähtyä kangasliuskan painelun jälkeen niin karvat lähtevät paremmin.Tykkäsin:
- Karvat lähti.
- Pysyvät kauemmin poissa kuin höyläämällä.
- Vaha oli sopivan lämpöistä, ei poltellut.
- Ei kuivattanut sääriä yhtä pahasti kuin höylääminen.
- Pinkin värinen vaha erottui sääriltä helposti


En tykännyt:
- Haastava saada tarkasti kaikki pois, höylättävää jäi silti. Harjoittelua siis vaatii vielä.
- Iho oli hieman arka vahauksen jälkeen ja sääret tuntui hassuilta pitkään. Mutta mulla onkin superherkkä iho kun omistan atoopisen ihon.
- Sattuu enemmän kuin höylääminen
- Vaha oli hyvin tahmeaa ja se tahmeus levisi joka paikkaan. Lisäksi tahmeus oli hankala poistaa, vaikka enimmät sainkin painelemalla vahaliuskaan ja loput vahanpoistoliinoilla. Liinoja tulee pakkauksen mukana lisäksi ihan liian vähän, joten en tiedä miten sitten myöhemmässä vaiheessa saa ylimääräset vahat pois, kun tuo ei lähde kuulemma vedellä tai saippualla. Vauvaöljyä suosittelivat pakkauksessa, kuulostaa jotenkin hassulta.
- Ohjeen väittämät 20 minuuttia lämpeämiseen ei todellakaan riittänyt, vaan lämpeämiseen meni aikaa huikeat 40 minuuttia. Ei siis mikään nopea toimenpide.

Pakkauksen mukana tullutta kasvoille suunnattua Precision Wax & Care tuotetta en ole vielä kokeillut. Mulla ei naamassa hirveästi ole ylimääräisiä karvoja tällä hetkellä mihin kokeilla, mutta kunhan kulmakarvat alkaa rehottaa niin kokeilen todennäköisesti niihin, vaikka pelkääkin että lähtee koko kulmakarvat varmaan mukana. :D

#buzzadorveet #veeteasywax #veetprecisionwax

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti