10.6.2013

Tampereen kynsiharrastajien miitin sponsorit

Tässä tulee nyt sitten kuvapostausta siitä mitä sponsoreilta miittiin saatiin. Ihanan avokätisesti oli tosi moni lähtenyt sponsoroimaan meidän miittiä vaikka meitä oli näinkin monta! Iso kiitos siis sponsoreille!

Lopusta löydät listan, josta löytyy linkit kaikkiin meidän sponsoreihimme!


Lahjakassi näytti tältä ja sisältö vaihteli hieman kassien välillä. Ihanat lahjakassit meille sponssasi Lavera. Laveralta sekä Cosmeryalta saimme Laveran näytteitä sekä käsirasvoja. Jonkin verran siis vaihdeltiin jo miittipaikalla pussukoiden sisältöjä keskenämme. Arvottiin myös peruuttaneiden osallistujien pussukoiden tuotteet kaikkien kesken, joten jonkin verran tuplatuotteita saattoi tulla. :)


LivBox lähti mukaan myös meitä sponssaamaan ja saatiin kaikki toukokuun LivBoxit ja yllärituotteena heiltä lisäksi We Care Iconin Body Butterit.


Santen käsivoiteet sekä alennuskoodit meille tarjosi Hyvinvoinnin tavaratalo.


Mereneidiltä tuli meille geelaajille testattavaksi geelejä, lisäksi heiltä tuli erilaisia koristeita. Itse sain siis kynsitarrat ja kynsikorun. Lisäksi kaikki sai myös kynsilakat, jotka näkyy lakkakuvassa. :) Viilan sponssasi Kynsikauppa.com.


Tästä kuvasta löytyykin sitten lakat ja kynsinauhaöljyt. Kynsinauhaöljyt tuli sponsoroituna Cesarsshopilta. Rakastan noita Nailfixin öljyjä! Attitude-kynsilakat on mereneidiltä. Opeja saatiin BM Internationalilta. BBE Oylta on tuo ihana Golden Rosen Paris lakka! Sitten sieltä löytyy Lorealilta tuo pinkki kynsilakka ja viimeisenä muttei vähäisimpänä Rimmelin kynsilakka on Berneriltä.


Mimax oli lähtenyt myös mukaan miittiin. :) Saatiin kaikki tarroja, leimauslaatat ja kynät. Lisäksi meillä oli kauneimmat kynnet kilpailu ja tulin jaetulle ensimmäiselle sijalle Talon-ted but tawdryn Eugenian kanssa ja palkintona sain Mimaxin sponsoroiman Apipila laatan sekä stampperin! Kolmannelle sijalle tuli Zigi Ztylen Sigi! Kynnet näette sitten seuraavassa postauksessa samoin kuin omat kirppistelyvaihdokkini. :)


Saatiin miitissä myös suut makeaksi Cloeattan sponsoroimilla uusilla Läkerol askeilla Sparkling ja Black diamond. Lushilta saippuaa ja omani on Snow Globe. Dappen dish Kynsikauppa.comilta. Teippi ja yksi koristehyrrä Bundlemonsterilta . Siirtokuvat Adeninalta ja toinen koristehyrrä Sanna taralta.Tältä näytti siis mun goodie bagini. Tässä vielä kattava lista meitä sponssanneista tahoista linkkeineen (kaikkia tuotteita ei tosin mun pussukasta välttämättä löytynyt):

Lavera - Lahjakassit, tuotenäytteet
Lush - Saippuaa
Cesarsshop - Nailfix kynsinauhaöljyt
Berner - Rimmelin I <3 Lasting Finnish -lakat, Mavalan Chili & Spice -setit
Mimax - leimauslaattoja, tarroja, kyniä ja arvontapalkinto
Cloetta - Läkerol uutuusaskit
Loreal - Color Riche kynsilakat
Bundle Monster - Leimauslaatat, koristeteipit, siirtofolioita, helminauhoja, tarra-arkkeja, koristehyrriä
Sanna Tara - Koristehyrrät
Mereneid - Attitude -lakat, tarra-arkit, kynsikorut, geelejä
Hyvinvoinnin tavaratalo - Santen käsivoiteet ja alekoodi verkkokauppaan.
BBE Oy - Golden Rosen Paris lakkoja, Miss Seleneä, Classic metallics -lakkoja sekä Golden Rose "Rich Color"-lakkoja
Cosmerya - Alekoodi miittailijoille, laveran käsirasvoja, Universal Nails kynsilakka, Cuccio Colour kynsilakka ja näytteitä.
Loveit.fi - Deborah Lippmanin kynsilakkoja
AetzzNailzz - Mosaicin gel painteja, viiloja, siveltimiä, folioliimaa ja koristefoliota.
BM International - Opeja + Opi pussukat
Adenina - Orlyn ja Chinan kynsilakka sekä tarra-arkkeja
Kynsikauppa.com - Kynsilakkoja mm. Nfu Oh, Coral, Delia Fashion, Vylet Nails, glittereitä, geelilakka, American line rakennegeeli, Laquee Rette Glittergeeli, Dappen dish ja viiloja
LivBox - Toukokuun LivBoxit ja We care iconin body butterit


Sekä lahjakortit seuraavilta tahoilta:
Olivia&Oscar
TheBos
Stylepit


Tässä vielä kuvan muodossa:


Seuraavassa postauksessa näette sitten tosiaan ne miittikynnet ja vaihdokkilakat meidän kirppikseltä. :) En viittinyt tähän postaukseen tämän enempää kuvia laittaa. :D Toivottavasti selviätte tästä kuvapaljoudesta!

6 kommenttia:

 1. Kivasti sponsseja ootte saanu ja tosi kivoja juttuja.. :)
  Pitää ny tarkistaa oonko ihan oikeessa :D Ootko sä järjestämässä seinäjoen kynsimiittiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siellä myös järjestelyissä mukana. Tosin siitä miitistä on tulossa huomattavasti pienempi :D

   Poista
  2. Joo niin vähän arvelinkin =) No ei se mitään haittaa, pääasia että on mukavaa :D

   Poista
 2. Huu, sä sait siis sen XL-laatan! En huomannutkaan kun oma keskittyminen oli ilmeisesti kohdistunut omaan pussiin niin tiiviisti :D

  VastaaPoista
 3. ootte saanut paljon ihania juttuja :)

  VastaaPoista