22.5.2013

China Glaze Fairy Dust VS. Wireless Holographic Top Coat

Kynsikoristelut ryhmässä joku joskus kysyi, mitä eroa mahtaa olla China Glazen Fairy Dustilla ja saman merkin Wireless Holographic Top Coatilla. Tämä jäi itselläkin kaivelemaan jonnekin aivojen sopukoihin. Itellä Fairy Dust on ollut jo pitkään ja on tosi ihana lakka ja myös vajunutkin jonkin verran. Pelko alkaakin olla, että jos se joskus loppuukin? Ostin siis Adeninalta bongatun Wireless Holographic Top Coatin, jos se ois yhtään saman tyylinen, eikä holotopper voi olla huono juttu. :D


Tässä näette pullot vieretysten. Ero pulloissakin on selvästi silmin havaittavissa. Fairy Dustissa on paljon isompikokoisia holohippusia ja se on väriltään hopeisempi. Wireless Holographic Top Coat on enemmän ehkä luonnonvalkoinen (?) ja sisältää pientä holohippusta. Fairy Dustissa holokimallus on selvästi havaittavissa jo pullossa, WHTC:ssa ei niinkään.

WHTC


FD


Tässä sitten vielä swatchattuna molemmat. Molemmissa on kolme kerrosta lakkaa ja kummassakaan ei ole päällyslakkaa. Vasemmalla WHCT ja oikealla FD. Swatcheissakin näkyy ero holohippusen koossa, mutta tuo lakkapohjan väriero ei tuu swatcheissa enää esille, eli se näkyy vain pullossa. Holoefekti on voimakkaampi Fairy Dustissa ja se näkyy myös varjossa. Varjossa WHCT:ssa ei näy mitään efektiä, vain auringossa. Siltä osin siis tämä WHCT on pettymys, vaikka se varmasti on lakkauksien päällä nätti ilman holoefektiäkin. Tästä ei siis ikävä kyllä ole kilpailijaksi Fairy Dustille, ainakaan omassa kokoelmassani.


1 kommentti:

  1. Kiitoksia vertailusta! :) Fairy Dust ollut ostoslistallani jo tovin. Luin tuosta toisesta päällylakasta ja mietin, että vaihdanko FD:n siihen, mutta tämän vertailun jälkeen enpäs vaihdakaan ;)

    VastaaPoista