30.4.2013

Tikutusprojekti ja vappukynnet!

Mun viikonloppu on kulunut varsin lakanhuuruisissa tunnelmissa. Oon siis saanut uudet vaaleat tikut, jotka ei onneksi lakan alla sulaneet ja pääsin lakkailemaan koko kokoelmani tikuille. Tilasin Ebayn ihmeellisestä maailmasta valkoista tarrapaperia, jolle tulostelin nimet ja leikkelin sitten laput irti ja liimasin tikkuihin. Vielä mulla on paljon karsittavaa jäljellä mutta laskeskelin että tikkuja löytyypi 345 kpl, joista oon jo lähes 30 kpl karsinut pois myyntiä varten. Tuun varmaan näitä tikkuryppäitä käymään läpi tarkemmin myöhemmin, mutta tässä muutama kuva koko projektista. :D Haastavia kysymyksiä tuli mieleen tikutuksen aikana mm. milloin sininen muuttuu turkoosiksi ja turkoosi vihreäksi sekä millon pinkki alkaakin olla jo violetti. :D Mutta nyt ne on jonkinlaisessa järjestyksessä. Olin hyvin yllättynyt miten paljon mulla onkaan mustia, sinisiä, vihreitä, ruskeita ja kultaisia lakkoja vaikka niistä mikään ei kuulu lemppareihin. :D Sen sijaan pinkit, violetit ja turkoosit/sinivihreät jäi selvästi vähemmistöön kuitenkin.Meillä Kynsikoristelut -fb ryhmässä on tällä viikolla teemana Villit Vappukynnet ja tässä ois meikäläisen yritelmä niistä. :D Villiä tässä mulle on se, että nuo viivat on maalattu käsin. Mä en koskaan maalaa käsin, koska en onnistu siinä. :D Yritin tehdä värimaailmastakin villiä yhdistämällä keltaista, sinistä, violettia, fuksiaa ja hopeaa, mutta se jäi yllättävänkin pliisuksi lopputulokseksi kun keltainen peittyi lähes kokonaan.

Käytetyt lakat:
 • Opi Don't touch my tutu! (alla)
 • Sally Hansen Diamonds (alla)
 • Models Own Lemon Merinque
 • Models Own Purple poppy
 • Models Own Beth's blue
 • Models Own Lilac dream
 • Art club liner hopea
 • Uv-top coat

IHANAA VAPPUA KAIKILLE!! 


4 kommenttia:

 1. Oho, on tossa kyllä tikku ja lakka poikineen. :D Itelläkin meni kokonainen viikonloppu, kun tikuttelin omat lakkani, vaikka niitä oli "vain" n. 150.
  Itsekin yllätyin, kun tikkuja järjestellessäni huomasin, kuinka paljon violetteja lakkoja mulla on, vaikka violetti ei edes kuulu mun lempiväreihin ja käytän sitä aika harvoin.

  VastaaPoista
 2. Pitäähän se munkin kait hommata noita tikkuja , näyttääniin käteviltä.. Ebayhin siis ;) .. ison homman olet tehnyt ;)!

  VastaaPoista
 3. Mun pitäis kanssa nyt tilata noi valkoiset tikut :D hui mikä homma! On kyllä kivat vappukynnet tykkään! :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää ihanalta... :DD Ihanat vappukynnet!

  VastaaPoista