11.4.2013

Ostospostausta pitkästä aikaa

En ookaan hetkeen tehnyt ostospostausta ja viime aikoina on kuitenkin kolissut postilaatikkoon uusia juttuja, joten aattelin kerätä näitä tähän yhteen postaukseen. Valitettavasti en tainnut ihan kaikkea muistaa kuvata, mitä on sitten viime ostospostauksen jälkeen tullut, mutta näillä mennään!

GR8, IDK, LOL, 2NITE, BFF


Eli toissapäivänä lähdin vauhdikkaasti kesken koulupäivän kotiin kun huomasin facebookissa, että Adeninalle oli tullut hyvin rajoitettu erä myyntiin China Glazen OMG-kokoelman lakkoja ja ne on ollut mun haavelistalla pitkään, sillä ne on yksiä parhaimmista holoista joita China Glaze on tehnyt. Mä tiesin jo sillon että nää viedään käsistä, joten mun oli vaan PAKKO lähteä kesken päivän kotiin ja tilaamaan kynsilakkaa. :D Silti vaikka ajoin tuhatta ja sataa niin jäin ilman sitä vihreää, mutta yritän nyt selvitä tästä puutoksesta.

Essie aprikoosin tuoksuinen kynsinauhaöljy, Ridgefiller, Tour de finance, To buy or not to buy, Muchi muchi, Sugar daddy

Onnistuin pääsemään 2 sijalle Thebosin facebook-sivun kilpailussa nimeltä Pimp your nails ja voitin 25 euron lahjakortin. Tilasin kuitenkin vähän enemmällä ja onnistuin saamaan kaupanpäälliseksi tuommosen Essien Ridgefillerin! Oon ehtinyt kokeilemaan näistä tuota kynsinauhaöljyä sekä lakoista Tour de financea, To buy or not to buy sekä Sugar daddya. Muut näistä on loistavia, mutta Tour de finance on väriltään kaunis, mutta ei peitä mun kynsiä kolmellakaan kerroksella, mikä on ärsyttävää. Essie merkkinä ei tosin vieläkään vakuuta mua hirveästi.

106, 115, 102, 114
Osallistuin myös Golden Rosen facebooksivulla heidän kimaltavaan kynsikilpailuun. Kynnet pääset kurkkaamaan heidän sivuiltaan TÄÄLTÄ. En kisaa voittanut, mutta he halus palkita muutamia glitterkynsiä ylläripalkinnolla ja olin siis yksi heistä. Ylläolevat lakat kuuluivat tähän mun ylläripakettiin ja ilahduttivat mua kovasti! Mulla on vähän sellainen kutina, että mahtoivat tutustua mun blogiin, kun onnistuivat laittamaan mulle semmosia Jollyja joita mulla ei ennestään ollut! Rakastan näitä Jolly Jewelsejä ja haluan ehdottomasti kaikki näistä! Kiitos Golden Rose!

China Glaze Pure Elegance, Opi Purple With a Purpose, Opi Houston We Have a Purple
Seuraavista lakoista Opit on FB:n Kynsikoristekirppikseltä bongattuja kohtuulliseen hintaan ja China taas vaihtarilakka. Vaihdoin siis Color Clubin Red-ical gypsyn tähän Pure Eleganceen, joka on enemmän mun väriä. Harmikseni täytyi vaan todeta ettei tuo Pure Elegance ole peittävä. Purple With a Purpose onkin päässyt käyttöön jo näissä kynsissä.

GR 107, Dependit 225, 242, 193 sekä Essencen Gold Fever

Seuraavista lakoista Golden Rose sekä Dependit on Sonnelta ostettu. Erityisesti oon pitkään halunnut täydentää tuota Golden Rosen Matte Velvet kokoelmaa tuolla 107:lla sillä violettihan on lempivärini ja se sieltä puuttui. Dependit oli oikeastaan heräteostos, eivätkä maksaneet juuri mitään. :D Essencen taas bongasin FB:sta Kynsikoristekirppikseltä.Viimeisenä, muttei vähäisempänä esittelyyn Mimaxilta tilatut Mix-glittersetit. Oon näitä pidempään tuijotellut tuolla sivuilla ja tilasinkin kokeeksi tästä toisesta setistä pari väriä. Tykästyin ja päätin, että tahdon täydelliset setit näistä. Maltoin kuitenkin tilata vain kaksi settiä, ehkä myöhemmin kotiutan loputkin. Eniten ajattelin käyttää näitä geelikynsissä ja koska on tulossa kurssilla koristekynsien vuoro, niin nyt oli hyvä sauma kotiuttaa sitä ajatellen nämä pari settiä ja kokeilla käytännössä. Ylempi setti on Mix-hile II 12kpl ja alempi on Mix-hile III 12kpl. Kuva ei ole paras mahdollinen ja voisin jossain vaiheessa vaikka "swatchata" nämä glitterit jonnekin ja saatte parempia kuvia, jos tahdotte nähdä?  Omaan makuun ainakaan Mimaxin kuva tästä jälkimmäisestä setistä ei vastannut todellisuutta vaan värit heittävät aika paljon, eikä tuo "koostumuskaan" tullut esille, ylemmän setin kuvat taas olivat paljon paremmat ja realistisemmat.

Tämmöset shoppailut tällä kertaa!

11 kommenttia:

 1. Kuvat ei näy! Munkaa blogissa ei näy :/ Bloggerissa vissii joku ongelma -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti sieltä alkavat jossain vaiheessa näkymään. Mulla kieltämättä oli useamman tunnin työ linkittää noita kuvia kun bloggerilla oli jotain ongelmia, mutta nyt ne näkyy mulla. Kiva tietää kuitenkin, että häiriöt edelleen jatkuu! Odotellaan.

   Poista
  2. Joo nyt näkyy mullakin! =)

   Poista
  3. Ihania lakkoja kertakaikkiaan! :)

   Poista
 2. joo en nää myöskään kuvia sun blogissa ja joissain muissakaan =(

  VastaaPoista
 3. no nyt ne alko näkyyn ,ihania

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että alkoivat näkymään kuitenkin! Kiitti :)

   Poista
 4. Voi mitä kaikkia ihania hankintoja!

  VastaaPoista
 5. Glitteriharakkaa kiinnostaa glitterpostaus.. :)

  VastaaPoista
 6. Tuo on ehkä ihan paras, että piti koulustakin karata kesken kaiken! :D :D

  VastaaPoista