9.4.2013

Kynsiä taas vaihteeksi!

Ensimmäiset geelikurssipäivät Cesarsshopilla ois nytten takana ja rankka viikonloppu olikin. Lauantaina piti junan lähteä 7.05 Vammalan asemalta, mutta kas kummaa kun oli tavarajuna pudonnut raiteilta niin eipä junat kulkenutkaan. Pieni paniikki iski tällä kohtaa ja meinasin heitellä tavaroita pitkin seiniä ja tuhertaa itkua, että tää on niin mun tuuria ku pitäis jotain ihanaa ja itelle tärkeää tapahtua, mutta onneksi tuli bussi joka vei Tampereelle. Bussikuski oli vieläpä erittäin mahtava tapaus ja ajeli ylinopeutta lähes koko matkan, jotta mä ehdin jatkoyhteyteeni Tampereelta Helsinkiin. Uutisen kuvien kera tuosta tavarajunan putoamisesta voit lukea esim. täältä

Takasinpäin tullessa alkumatka Tampereelta Helsinkiin sujui normaalisti mutta tuosta suistumisesta johtuen aikataulu Tampere Pori välillä takasinpäin tullessa myöhästyi tunnilla ja olin kotona vasta kahdeksalta illalla. Sunnuntai sujui hieman paremmin. Mies kuskas mua aamulla varttia vaille viis kohti Tamperetta sillä Vammalan suunnasta ei lähtenyt junaa tarpeeksi aikasin Tampereelle, jotta ehtisin Helsinkiin yhdeksäksi. Ihme ja kumma VR oli kerrankin ajoissa ja oltiin perillä Helsingissä varmaan 20 minuuttia aiemmin kun olis pitänyt. :D Jäi siis hyvin aikaa kävellä Cesarsshopille. Takasinpäin tullessa oli luksusta kun ei tarvinnut vaihtaa junaa kertaakaan, mutta kurssipäivä venyi sen verran pitkäksi, että olin kotona vasta yhdeksän maissa illalla. Oon ollut nyt tämän rupeaman jälkeen aika väsynyt ja junamatkustaminen ei muutenkaan sovi mulle ihan parhaalla mahdollisella tavalla sillä nyt on selkä ja niskat ihan järjettömän kipeät jaloista puhumattakaan. Sitten varmaan joku ihmettelee miksi en ottanu hotellia. :D Syy tähän on se, että säästin aikamoisesti rahaa kulkemalla ees taas vaikka se rankkaa onkin. Opiskelijalle kun junamatkat on kohtuu edullisia.

Teen tosiaan isompaa postausta vasta luultavasti huhti-toukokuun vaihteessa tästä koko kurssirupeamasta, sillä kurssista on vielä puolet jäljellä. :) Pienen sneak peakin voitte käydä lukemassa mun kynsimallina toimineen Lauran Advanced Levitation blogista, joissa onkin parit kuvat ensimmäisistä geelikynsiharjoitteluista kurssilla. Opettajana meillä toimii Marja Milsap. Lauralle myös iso kiitos siitä, että on lähtenyt mulle malliksi kurssille. :)

Mutta jotta ei tulisi vallan kuvaton postaus tästäkään niin esittelen eräät pääsiäisen aikaan tehdyt kynnet. Sain vaihtokaupassa tuon China Glazen Laced Up -lakan ja halusin päästä sitä heti käyttämään ja koska en viihtynyt keltavihreissä pääsiäiskynsissä niin ei tuottanut tuskaa luopua niistä. Kynnet on hyvin yksinkertaiset ja laitoin tällä kertaa liukuvärimäisesti tuon mustavalkoisen Lorealin Confettilakan tuonne kynnen juureen enkä kärkeen niin kuin yleensä tuppaan tekemään. Jotain vaihtelua siis!Kynsissä käytetty:

 • Orly Ridgefiller (pohjalla)
 • China Glaze Laced Up
 • Loreal Confetti
 • Cesarsshop pikakuivattava

3 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Voisitkos tehdä isompaa postausta tuosta kurssista? :)

  VastaaPoista
 2. Kuten mä tossa postauksessa mainitsinkin niin tästä kurssista tulee jonkin sortin postausta sitten kun saan kurssin päätökseen. :) Mulla on tosiaan vielä puolet jäljellä.

  VastaaPoista
 3. Makeet! Odottelen minäkin kurssipostausta!:)

  VastaaPoista