28.4.2013

Rakennekynsikoulutus Cesarsshopilla! Osa 3: Viimeiset kurssipäivät!

Viimeisistä kurssipäivistä on ehtinyt vierähtää jo noin viikon verran. On ehtiny ajattelemaan ja sulattelemaan käytyjä asioita. En valitettavasti oo päässyt kurssin jälkeen vielä tekemään kenellekään kynsiä. Hinku olis kyllä kova ja oon harkinnu, pätkäisisin omat kynnet että saisin kokeilla erilaisia malleja omiin käsiin, mutta enpä ole sitä malttanut vielä tehdä kun tiedän, etten kestä sitä kasvurajaa sitten hetkeäkään. :D

Mutta siirrytäänpäs sitten viimeisiin kurssipäiviin. Eli lauantaina 20.4 oli tämän jälkimmäisen kurssiviikonlopun ensimmäinen päivä. Ohjelmassa oli huolto samalle mallille, jolle tehtiin ne ensimmäiset kynnet. Jonkin verran oli putoamisia tapahtunut, mutta Laura kertoi, että kaikki irtoamiset tapahtui tällä viimeisellä viikolla kun kynnet oli ehtineet kasvaa kriittiset pari milliä, jollon ne alko ottaa iskuja vastaan. Yhteensä taisin siis uusia lähes täysin puolet kynsistä. :D Harjoitusta harjoitusta vaan. Käykääpä muuten vastaamassa Lauran blogissa kyselyyn kumpi malli sopii hänelle paremmin, kun päätettiin sitä radikaalisti muuttaa. :D Kouluttaja oli ainakin sitä mieltä, että tämä ovaali malli sopii paljon paremmin. Käytiin muuten Lauran kanssa Lushillakin pyörähtämässä ennen ku mun juna lähti takasin Vammalaan kun aikaa jäi ylikin, vaikka pelkäsin että tulee kiire. :D Ostokset esittelen sitten omassa postauksessaan.


Viimeisenä kurssipäivänä eli sunnuntaina 21.4 oli tarkotus tehdä sitten taas uudet kynnet ihan alusta asti ja niihin sitten ranskalainen manikyyri. Kynnet on tehty muoteilla ja pohjalta löytyypi taasen Camouflage-geeli. Näiden kynsien kanssa oli vastoinkäymisiä aika paljon. Muotit ei mun mielestä ihan täydellisesti istunu ja niitä ois pitäny leikellä vieläkin enemmän, muistanpa ensi kerralla rohkeasti silputa menemään vaan. Geelien levittäminen meni hyvin ja tuntu muottien laittamisen jälkeen, että sujuupa hyvin! Kunnes tuli valkoisen geelin levityksen vuoro. Sain sen levittymään ihan nätisti mutta uuni ei kovettanut sitä LAINKAAN... Ei vaikka miten monta kertaa yritin. Todettiin kouluttajan kanssa, mun uunissa olevat lamput on jotain paskaa eikä sitä mitä pitää. Joten en suosittele ebaysta ostettua uunia kenellekään vaikka se onkin huomattavasti edullisempi kuin muualla. Joskus pihiys kostautuu! Onneks Cesarsshopilla oli ylimääräinen uuni ja saatiin sit sillä viimein kovettumaa tuo valkoinen geeli, mutta olin jälleen kerran ihan viimesenä siellä tekemässä ja kynnet näyttää siltä ku ne ois juosten kustu, mutta oli kieltämättä kiire ja vitutus ja ahdistus ja paniikki ja sanoinko jo että vitutus? Onneks mä sain ostettua mukaan sieltä "pikkuvikaisen" uunin puoleen hintaan, jossa ei oo mulla onneksi ilmennyt mitään vikaa, vaan se toimii kuin unelma! Ongelma oli siis tuossa uunissa valojen välkkyminen, mutta se korjaantui täysin lampun vaihdolla. :D Valkoinen geeli on muuten ihan super valkoinen ja hyväpigmenttinen Ultra White-geeli.


Mulla oli kuitenkin kurssin päättymisen jälkeen ylimäärästä aikaa, joten kiersin vähän maisemareittiä takasin asemalle ja napsin muutamia kuvia, jotka voisin teillekin jakaa. :D En tosiaan tunne Helsinkiä lainkaan, enkä viittiny siinä parin tunnin odottelussa lähteä ihan hirmukauas sen tavaramäärän kanssa, mutta jotenkin se aika kului ihan vaan siinä käveleskellessä ja ostin mä evästäkin!


Tämä kuva on menomatkalta lauantailta Cesarsshopille. Jos oikein tarkkaan katsoo niin näkee kuinka tuolla nurmikolla kukkii sinisiä ja valkoisia kukkia. :D Meilläpäin ei tuollon kukkinut vielä mikään!

Jokaisen turistin on vaan pakko kuvata nämä. :D
Junaeväät! Mä en yleensä tykkää kolmioleivistä lainkaan, mutta tää Kinkku-Cheddar oli jotain ihan parasta! Mä ostin tän asemalta, mutta ostin samaisen leivän myös aiempana sunnuntaina Junan "eväskärrystä". :D
Mulla kävi myös pieni äksidentti jossain kohtaa matkalla Cesarsshopilta asemalle ja lähti ihan mukava slaissi kynttä repsottamaan. Kesti kuitenkin kotiin asti ja sain sen liimattua ja se on edelleen kiinni mun kynnessä. :D Ja hyi sentään missä kunnossa on iho sen desinfiointiaineläträyksen jälkeen! Kauhistukaa.


Short translation: Pictures from my gel nail course here in Finland. I'm just a beginner. :D Also there is pictures of Helsinki and a little accident that happened.

2 kommenttia:

  1. Hienosti tehty Ranskis! Kauniit kunnes! Opetettiinko sua tekemään valkoinen kärki rakennegeelin alle vai päälle? Ja teitkö kärjet vapaalla kädellä? Toteutus on kyllä upea, ovat tosi makeet! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Me tehtiin tää ranskis viilatun pohjan päälle. Ensin ohkanen kerros geeliä, jotta saatiin tahma, jonka päälle sitten maalailin vapaalla kädellä ranskiksen ja kerros kirkasta päälle tasottamaan + tietysti sealing geeli/gloss. Käytin sivellintä, vaikka jotkut tykkää dotting toolia käyttää. Meille opetettiin kyllä teoriassa, miten tehdään sitten rakenteen alle kärki rakentamalla, mutta siihen käytetään sitten eri geeliä, enkä sitä ainakaan toistaiseksi omista. Paljon jäi opeteltavaa kurssinkin jälkeen, sillä aika oli hyvin rajallinen eikä kaikkea ehditty käydä läpi.

    VastaaPoista