25.4.2013

Rakennekynsikoulutus Cesarsshopilla! Osa 1: Miten löydät perille?

Päätin ihan suosista, että jaan tämän kuvamateriaalipaljouden useampaan eri postaukseen. Ensimmäisenä voitas ottaa käsittelyyn ihan se, että miten sinne Cesarsshopille pääsee kaikkein nopeiten ja yksinkertaisimmin? Tämä on varmaan hyödyllinen niille, jotka junalla Helsinkiin saapuu kauempaa esim. avoimille oville. Itse ensimmäisellä kerralla kiersin ihan turhan kaukaa, sillä netistä en onnistunut tuota lyhkästä reittiä bongaamaan. Onneksi avulias henkilökunta ekan päivän jälkeen neuvoi mulle tämän lyhimmän mahdollisen reitin rautatieasemalle. :)

Mulla matka alkoi ensimmäisenä päivänä vähän kehnosti. Taisin jossain vaiheessa potauksessakin siitä kertoa, miten Vammalassa oli juna pudonnut raiteilta, eikä junat kulkeneet Tampereen suuntaan ollenkaan. Pääsin kuitenkin bussilla onneksi aikataulussa Tampereen asemalle ja jatkamaan siitä sitten junalla Helsinkiin. Matkoihin mulla kului 3 tuntia per suunta ja olin etukäteen päättänyt, että säästääkseni rahaa kuljen junalla ees taas joka päivä vaikka se rankkaa onkin kun ei päivästä montaa tuntia jää jäljelle, vaikka hotellikin olis ihan Cesarsshopin vieressä. Opiskelijahinnat oli VR:llä ihme ja kumma kyllä sen verran edulliset että säästöä kertyi kuitenkin 80 euroa per viikonloppu, sillä Cesarsin kurssihan on nelipäiväinen.

Valitettavasti mulla ei ollut kunnollista kameraa mukana kuin ihan ensimmäisenä päivänä, joten suuri osa kuvista on otettu mun puhelimen kameralla, joten toisinaan laatu saattaa loistaa poissaolollaan. :D


Sitten aloitetaan matka kohti Cesarsshoppia. Kaukojunalla kun saapuu, niin junat tulee tuohon asemalle hyvin lähelle ovia, joista pääsee rautatieasemalle sisälle. Kuvassa katsomme siis junan ovelta kohti Helsingin rautatieasemaa. Kävellään siis tuonne lähelle ovia, mutta ei mennä ovista sisälle vaan käännytäänkin vasemmalle rakennuksen viertä pitkin ja kun seinä tulee vastaan niin taas vasemmalle.


Siellä näyttääkin sitten ylläolevan kaltaiselta. Vasemmalla näkyy hieman ratoja ja oikealla on tuommonen kiviseinä. Jatketaan tästä suoraa, kunnes seinä ja tuo lasikatos loppuu ja sieltä sitten käännytään oikealle.


Nurkan takaa oikealle käännyttäessä paljastuu tämmönen näkymä, joka vaihtelee tietysti hieman vuodenajasta riippuen. Ensimmäisenä viikonloppuna Helsingissä oli vielä lunta, toisena ei. Kuvasta jatketaan suoraa suoraa ja suoraa. Tuolla kaukana aavistuksen näkyykin tuollaiset rappuset ja sinne suuntaan tähdätään.


Tässä vielä tämmönen maamerkki, jos tuntuu siltä että olet eksynyt. Tästä tunnistaa olevansa oikeassa paikassa. :D


Tässä näkyykin sitten ne rappuset lähemmin ja noustaan ne ylös. Ylöspäin meneviä rappusia taisi olla jopa kolmet jos oikein muistan, kuvassa siis näkyy kahdet ja sitte ylöspäin menevien jälkeen tulee ainakin yhdet rappuset alaspäin. Koko ajan mennään kuitenkin suoraa!


Alaspäin menevien rappusten jälkeen oikealla puolella on kellertävä rapattu rakennus ja sen nurkan takaa paljastuu Hotelli Arthur, jota vastapäätä ensimmäisen kuvan oikeassa laidassa Cesarsshop sijaitsee. Eli rappusten jälkeen käännytään oikealle.


Cesarsshopin oven tunnistaa siitä, että oven pielessä on lappu jossa lukee Cesars Finland Oy, eli summeria soittamalla, joku tulee avaamaan sulle oven ja pääset sisälle. Kannattaa myös lukasta SanNailsin postaus myös matkasta Cesarsshopille, siellä on ainakin vaihtoehtoinen reitti esitelty. :)


Tässä sitten vielä karttakuvaa tuosta reitistä, jota käytin. Vasemmalla tosiaan Helsingin rautatiasema ja oikealla päätepisteessä Cesarsshop Vuorikatu 22 A. Taidan päättää ensimmäisen osan postauksesta tähän ja seuraavassa postauksessa ajattelin esitellä vähän miltä siellä Cesarsshopilla näyttää ja mitä ensimmäisenä ja toisena kurssipäivänä tehtiin. :) Pysykää siis kuulolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti