5.4.2013

Pian pian pian!!!

Huomenna se sitten alkaa, kauan odotettu geelikynsikoulutus Cesarsshopilla. Jännittää jo aika huimasti, enkä osaa tarkalleen sanoa mikä tässä kaikessa jännittää, mutta mä nyt vaan oon tämmönen jännittäjä. :D Helsingissä en oo koskaan yksistäni ollu, en juurikaan ole liikkunut julkisilla mihinkään suuntaan saati, että olis koskaan tarvinnut isossa kaupungissa suunnistaa pisteestä a pisteeseen b. Uskon kuitenkin selviäväni. Mulla on kartta ja puhelimessa navi vielä kun löytää itsensä oikeaan junaan ja vaihtaa oikeassa kohdassa seuraavaan junaa niin on melkein jo perillä! Hui sentään. :D

Tein kurssille tottakai lakkaukset, vaikkakaan mulla ei ole hajuakaan mitä me siellä ekana päivänä tehdään. Ilmeisesti jonkin sortin manikyyrijuttuja teorian lisäksi, mutta se että joudunko lakkaamaan kynteni uudelleen on täysi mysteeri. Olisin toivonut vähän enemmän tietoa kurssin sisällöstä ja erityisesti siitä mitä kaikkea kurssilla tarvitaan, mutta täytyy nyt toivoa että olis kaikki mahdollinen mukana mitä tarvitaan, eikä tarvis hirveästi ostella semmosia juttuja jotka multa jo kotoa löytyy. Kurssista tulee varmaan joitakin kuvia sitten kurssin loputtua, mutta kurssi on tosiaan 4 päivän koulutus joten postausta tulee sitten vasta huhtikuun lopulla kun koko kurssirupeama on ohi. :)


Kynsiin pääsi siis ekaa kertaa kokeiluun Essieltä To buy or not to buy ja kyllä mä sanoisin että OSTAKAA!! :D Ihana lakka, harvassa swatchissa tuon lakan todellinen kauneus tulee esiin, sillä siinä on semmonen ihan älytön sinertävä hohde vaalean lilassa pohjassa. Mäkin sen nätisti peitin tuonne kaiken alle, joten ette sitä hohdetta näistä bongaa. Tein tosiaan liukuvärin ja Essien kanssa kimppaan pääsi myöskin mulle uusi Opin Purple with a purpose, sillä nää vaan sopi yhteen kivasti. Koko komeuden päätin kuorruttaa China glazen Fairy dustilla. Harkitsin näiden leimaamista, mutta päätin jättää kuitenkin ilman, kun kuulin huhua että jossain vaiheessa kurssia saatetaan leimata, ni tässähän ois ihan hyvät kokeilupohjat. :DNäissä kynsissä käytetty:
 • Orly Ridge Filler (aluslakkana)
 • Essie To buy or not to buy (alinna)
 • Opi Purple with a purpose (liukuväri)
 • China Glaze Fairy dust (päällä)
 • Cesarsshopin pikakuivattava

PS. Muokkailin vähän tuota ihoa  kuvissa, sillä mulla repsottaa nahka vieläkin aika pahasti, sillä poltin sormeni kuumalla höyryllä ja nyt se nahka sitten irtoaa jos ihmettelette hassuja sormia. :D

6 kommenttia:

 1. Kivaa kurssipäivää! Kauniit kynnet:)

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet ja tervetuloa hesaan ,kyl täällä ihan helppo on kulkea =)cesarsshop sijaitsee nii lähellä rautatieasemaa kun junalla tulet =)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! Tsemppiä huomiselle.

  VastaaPoista
 4. Onnea suunnistamiseen! :) Mulla on kans nua lakat ja oon kyllä tykänny :)

  VastaaPoista
 5. Onnea suunnistamiseen! :) Mulla on kans nua lakat ja oon kyllä tykänny :)

  VastaaPoista