10.12.2012

Uusi ulkoasu!

En esittele teille nyt uusia kynsiä, vaan uuden ulkoasun blogissa. Bannerin kanssa värkkäilin tänään useamman tunnin ja taustakuvakin sai vähän talvista fiilistä. Miltä tämä näyttää teidän silmäänne? Värimaailma on ainakin omaa sydäntäni lähellä. Tiedän taustakuvan näyttävän jokaisella näytöllä aina vähän erilaiselta (eri kokoiselta ja väriseltä), mutta parhaani mukaan oon yrittänyt optimoida sitä jotenkin järkeväksi useimmille näytöille. Bannerissakin olisi vielä muutamia juttuja kehittämisen varaa, mutta on se nyt huomattavasti järkevämpi kuin edellinen, onhan siinä tällä kertaa pääosassa sentään kynnet. :D En tokikaan ole mikään alan ammattilainen, mutta itse olen kohtuu tyytyväinen lopputulokseen.

Lisäksi haluan kertoa teille, että kunhan uutukaiset China glazen kaunokaiseni saapuvat merten takaa, niin tiedossa ois iso esittely postaus omistamistani China glazen lakoista. Mahdollisesti myöhemmässä vaiheessa tuun enemmänkin esittelemään tätä omaa kokoelmaani, toivottavasti se kiinnostaa teitä. :) Mahdollisesti myös joku kurkistus Helmereideni sisältöön. :D

Terkuin Tike

8 kommenttia:

 1. Tykkään bannerista ja ulkoasusta:)

  VastaaPoista
 2. Waaautsi! Tosi hieno tuo banneri ja muutenkin kaunis ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, upea banneri! Itsekö osaat tehdä noita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Juu itse olen bannerin tehnyt samoin kun taustakuvankin.

   Poista
  2. Oot tosi taitava! Osaisinpa mäkin tehdä, vaihtaisin varmaan banneriakin tosi usein :D

   Poista
  3. Kiitti. :) Pienen kurssin Photoshopin käytöstä kävin edellisessä koulussa, jotain alkeita siis vain ja lopun opetellu sitten ite kotosalla. :) Mikään ammattilainenhan en tokikaan ole!

   Poista