18.12.2012

Erilaiset talvikynnet

Törmäsin Pinterestin ihmeellisessä maailmassa kynsiin, jotka nähdessäni totesin, että tuommoset tahdon tehdä itsellenikin. Mielestäni näissä ei ollut niitä perinteisiä jouluvärejä, joita ei juuri mieli tehnytkään, mutta olivat silti vuodenaikaan sopivat. Inspiraatiokynnet löytyvät siis Konad Addict blogista. Omiin kynsiin töpöttelin alle Opin Alpine snowlla liukuvärin aika pitkällekin kynteen. Liukuvärin päälle heitin vielä China glazen Snow globen päälle tuomaan vähän blingiä, jälkikäteen tosin totesin, että Chg:n Fairy dust olisi toiminut tässä yhteydessä ehkä paremmin, mutta näillä mentiin. Sitten leimailin kuten inspiraatiokuvassakin eri väreillä lumihiutaleita. Itse tosin käytin kaikkien eri värien kohdalla eri hiutalekuviota.

Tällaiset niistä sitten tuli:

Konadin M59 sekä Bundlemonsterin BM-319

Kynsikoristelut facebook-ryhmässä onkin tänään ollut pientä keskustelua jouluisista väreistä. Osa oli sitä mieltä, että jouluun kuuluvat vaan ne perinteisimmät värit eli vihreä ja punainen, kun osalle taas mikä tahansa väri voi olla jouluinen. Itselläni tänä vuonna joulu on violettihopeinen täällä omassa kodissani ja omasta mielestäni jouluisuus ei ole väristä kiinni, vaan siitä muusta mitä sillä värillä tekee. :) Nykyäänhän myydään paljon mm. mustia tai valkoisia joulukuusia koteihin ja myös koristeita löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä. Minkä värinen on teidän joulunne ja onko jokin väri mikä teidän mielestänne ei missään tapauksessa voi olla jouluinen ja miksi näin? 

Terkuin Tike

3 kommenttia:

  1. Oooih, tykkään näistä näääääääin paljon! Ihanan erilaiset ja silti niin talviset <3

    VastaaPoista
  2. Meillä on valkoinen tekokuusi, ja joulun teemavärit valkoinen, hopea ja lila. Puna-vihreä on jotenkin niin nähty.

    VastaaPoista
  3. ihanat kynnet :) käy hei muuten osallistumassa arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

    VastaaPoista