18.12.2012

Lumiukkoja

Äidille tehtiin viime sunnuntaina Jouluiset kynnet, jos vaan ehditään niin seuraavana viikonloppuna tehdään vielä aatoksi jotain muuta. Näistä löytyy alta China glazen Frosty ja kärjistä samaisen merkin Adventure red-y ja sen päällä Love Marilyn vinoranskiksen tapaan. Rajaan laitettiin pieniä palloja China glazen Glistening snowlla ja sitten peukaloihin water decals lumiukot ja nimettömiin joulupukit. Äipän pikkurillille oli käynyt pieni vahinko ja siitä on kynsi poikki, mutta lakattiin se samaan tapaan silti. Mulla ei ollu lightboxia mukana Pohjanmaalla joten kuvattiin ihan vain keittiön valon alla salamalla ja taustalla joulutähti. :)



Terkuin Tike :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat :) Mulle tulee jotenkin huono omatunto, kun pitäis kans aina koristella äidin kynsiä kun sen luona käy, mutta aina unohtuu tai ei ehdi/jaksa :D Sä niin aina teet kauniita kynsiä äidilles :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitos. :) Musta on kivempi lakata jonku muun kynsiä ku saa molemmista käsistä nätit ku ei tartte vasemmalla yrittää räpeltää ja voi kokeilla semmosiaki juttuja mitä ei itelle pysty tekemään.

   Poista
 2. Kamalan näköstä, ku koristeet on kynnellä väärinpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Makunsa kullakin siitä mikä on kenellekin oikein päin, mutta ihan "oikein päin" ne tähän on laitettu ja tarkoituksella, eivät tosiaan muutoinkaan tuohon sopisi. Äiti näitä ite tuijottelee suurimmaksi osaksi, joten miksipä en kuvioita laittaisi niin, että hän ne näkeekin. Häntä vartenhan mä ne tein. :)

   Poista