27.12.2012

Ostoksia ja ensimmäiset jouluttomat kynnet

Kokeilin eilen Lymiltä joulupaketissa saamiani lakkoja. Alle meni Isadoran Persian Princess ja päälle leimasin pääkalloja uudesta DRK-A laatasta China glazen Joylla. En halunnu mitään silmiin hyppäävää kuviointia, enkä varsinkaan enää mitään kovin jouluista vaan ihan jotain muuta! Joy näkyy tästä pohjalakasta juuri sopivasti omaan makuuni, valkoinen olis ollut liian silmiinpistävä tällä kertaa. Kärkiin sudin ranskalaisen manikyyrin tyyliin vielä samaisessa paketissa ollutta Las Vegas / Coral merkin lakkaa nimeltä Pink Cadillac. Nämä oli tämmöset superyksinkertaiset tällä kertaa, sillä halusin vaan testailla uusia lakkoja ja uutta laattaa, ilman sen suurempia visioita.


Sitten ajattelin vilauttaa teille samaan syssyyn vielä ostoksia. Käytiin tänään miehekkeen kanssa Keskisellä pyörähtämässä, sillä hinku saada W7 merkin lakkoja lisää oli kova (lisäksi tarjouksessa oli muitakin kauneudenhoitotuotteita kuten Cutrinin hiuslakka ja muotovaahto yms.). Pidän tästä merkistä kovasti, sillä se on hintaansa nähden erittäin laadukas ja myös lakkaa on pullossa huikeat 15ml. Keskisellä hintaa näillä W7 lakoilla oli 2,95e/kpl. Oon myös kuullut paljon kehuja tämän W7 merkin valkoisesta lakasta, että se olis valkoiseksi lakaksi erinomainen, joten niitä tarttui mukaan heti kerralla 2 pulloa sillä ei ihan hirmu usein kuitenkaan tuolla Keskisellä päästä käymään. Ennestään mulla näitä samaisen merkin lakkoja on 5 ja kaikkiin näihin oon ollut erittäin tyytyväinen, joten uskalsin hamstrata näitä kohtuu runsaalla kädellä. Silti sinne jäi vieläkin muutamia himotuksen kohteita.

Vasemmalta oikealle: Strawberry Daiquiry, Shirley Temple, Fluorescent Pink.

Vasemmalta oikealle: Lava Flow, Mosaic, Multi Dazzle.
Vasemmalta oikealle: White, Blue-Tini, White


Oletteko te kokeilleet W7 merkin lakkoja? Jos olette niin mitä mieltä olette niistä olleet ja aiotteko hankkia niitä lisää? Saitteko näistä mitään uusia himotuksen kohteita?

Terkuin Tike5 kommenttia:

 1. W7:sta ei mitään kokemusta, mutta toi keskimmäinen ruutu näyttää syötävän hyvältä - indieindieglitter! <3
  Odotan kokeilujasi niistä erityisesti.

  VastaaPoista
 2. Nuo kynnet on niiin nätit :) Pitää varmaan itelle käydä tuo Isadora hakemas.
  Ja toi Mosaic on aika .... ärsyttävä poistaa. Tunti sit sain omani kynsiltä ja tota glitterii löytyy paidasta ja housuilta ja käsistä edelleen.

  Pitää varmaan nätisti ruinailla, jos pääsis itekki Keskiselle käymään :D On siitä jo kaks vuotta ainaki ku viimeks käyny...

  VastaaPoista
 3. eipä oo kokemusta w7:sta. Olen kyllä aina halunnut testata sen lakkoja

  VastaaPoista
 4. Uuh, toi MultiDazzle himoitsee mua :D Miksei sitä ollu viimeksi ku olin Keskisellä!

  VastaaPoista
 5. En ole W7 kokeillut, mutta näiden kuvien perusteella kelpuuttaisin aika monen lakan omiinkin kokoelmiini!

  VastaaPoista