4.12.2012

Minipostaus kynsilakkojen vertailusta.

Sattui taas käteen muutama hyvin samanoloinen lakka, joten tein näistä taas pientä vertailua, ihan vain huvin vuoksi.Ensimmäinen vertailtava pari tulee siis tässä. Vasemmalla China glazen Glistening snow ja oikealla samaisen merkin Fairy dust. Pulloissa ovat pientä sävyeroa lukuunottamatta hyvin lähellä samaa. Mikäli olisin katsonut pelkästään pullojen kuvia, enkä swatcheja lainkaan olisi tämä jälkimmäisenä ostettu ihanuus eli Glistening snow jäänyt vallan ostamatta. Yleisesti ottaen en pidä hopeisista lakoista, mutta näihin molempiin olen rakastunut!


Tässä sitten swatch kuvat samoista lakoista, mutta kuvaan osuivat eri päin eli tällä kertaa vasemmalla on Fairy dust ja oikealla Glistening snow, kuten kuvan teksteistäkin ehkä huomaa. Eli Fairy dust on selvästi tarkoitettu kuorrutukseen ja tuomaan pientä lisää. Tällä lakalla ei peittävää tulosta saa varmaan kuudennellakaan(?) kerroksella, kun sitten taas Glistening snow peittää 2-3 kerroksella riippuen kerroksien paksuudesta. Itsehän oon sitä mieltä että on hyvä löytyä kokoelmasta sekä kuorrutukseen käytettäviä glitterlakkoja sekä kunnolla peittäviä glitterlakkoja. Glistening snown päälle en ole swatch kiekkoon laittanut lainkaan kirkasta lakkaa, sillä halusin että näette tuon jännän rakenteen. Tuohan kuivaa tuommoseksi kimaltelevaksi hiekkamaiseksi pinnaksi ja mikäli bling ei ole vieläkään riittävä niin kirkasta lakaa kun laittaa niin säihke on mieletön!
Seuraavaksi vertailussa Color clubin Red-ical gypsy sekä China glazen Adventure red-y. Ensimmäisenä näistä tilasin tuon China glazen punaisen ja heti perään cesarsshopin alesta jäi käteen tuo Color club. Kuvassa ero on suurempi kun mitä se omaan silmääni on, mutta pieni ero on huomattavissa jo pullonkin perusteella. China glaze on kirkkaamman punainen ja Color club tummempi.


Pahoittelen tätä jälkimmäistä kuvaa, sillä se ei oo sieltä tarkimmasta päästä, mutta en tällä kertaa jaksanut kuvata uudelleen. Myös swatchien pinnassa on ihme röpöä joka johtuu noista tikuista. Yksi kerros kirkasta lakkaa ei poistanut tuota. :/ Mutta asiaan. Isoin ero näiden kahden lakan välillä on se että Color club on jelly, joten peittääkseen se vaatii monen monta kerrosta, mutta lopputulos on erittäin kiiltävä, ilman päällyslakkaakin. China glaze taas peittää jo kahdella kerroksella ja siitä onkin tullut mun luottopunainen. Punaisella jellylakalla sitten taas saa aikaan jänniä efektejä kun kerrostaa sitä esim. jonkin glitterlakan päälle. Erilaisia yhdistelmiä olenkin kokeillut, mutta valitettavasti niistä otetut kuvat, ei ole sieltä parhaimmasta päästä sillä mulla oli kiire tiskaamaan ja tiskauksen jälkeen kynnet olivatkin entiset. :DSitten kuvaa näistä glittersandwicheista. Mulla on kaikissa muissa kynsissä pohjana Wettiksen musta paitsi tuossa nimettömässä mihin laitoin tuota China glazen Adventure red-ya. Mustissa glitterinä on Opin Rainbow connection ja nimettömässä China glazen Techno. Päälle laitoin kerroksen verran Color clubin Red-ical gypsya, joka on tosiaan punainen jelly. Näistä tuli kohtuu jouluiset ainakin punaisen värinsä puolesta. Tykkäsin niin kauan kuin kestivät. :)

Itselle jellyjen maailma alkaa pikkuhiljaa vasta avautua ja löydän niille useampia käyttötarkoituksia. Nyt haeskelenkin kokoelmiini mustaa jellylakkaa. Mitä te pidätte jellyistä?

Terkuin Tike

5 kommenttia:

 1. Oi, vähänkö hienot nuo sandwichit! Lainaan ideaa varmasti jossain vaiheessa. ;D

  VastaaPoista
 2. Uuuu, ihanat kerrosleivät >:) Ekaa kertaa himottaa tuo Rainbow Connection!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman lopputuloksen saat muullakin kun tuolla Rainbow connectionilla. Jopa se sun Nubar vois näyttää ihan yhtä hyvältä. Kokeilin kultastakin. Myös nää halppis moniväriglitterit näyttää ihan samalta. :)

   Poista
 3. Minä olen myös vasta ihan hiljattain ymmärtänyt jellyjen idean ja nyt olen ihan rakastunut siihen läpikuultavuuteen ja kiiltoon (: Niitä pitää vaan osata arvostaa jellyinä eikä suinkaan peittävinä lakkoina!

  VastaaPoista