9.8.2012

Ostospostaus: TD:n tilauksen esittely.

Laittelin tuossa viime viikon keskiviikkona tilauksen Transdesignille ihan siinä tarkoituksessa, että kartuttaisin tuota China Glaze kokoelmaani. Tilauksen suunnitteluun meni rahoja odotellessa muutaman päivä, mutta aika hyvin oli selvillä alusta asti mitä kaikkea haluan varmasti tilata. Laitoin 9 upeaa China Glazen lakkaa ostoskoriin ja järkytyin kun meinasin tilata. Ei tarjonnutkaan sitä halvempaa postitusvaihtoehtoa. Laitoin heille sähköpostia ja vastasivat hyvin nopeasti, että sellainen vaihtoehto on kyllä tuolle 9kpl China Glazea ja mun tulisi kirjoittaa vaatimus siitä tilauskaavakkeen kommenttilomakkeeseen ja he korjasivat sitten paypal laskun oikein ja kaikki päättyi hyvin. Erityisen yllättynyt olin saapumisajasta! Oletin, että pahimmassa tapauksessa saapumiseen menisi n. 2 viikkoa, mutta se tulikin 6 vuorokaudessa perille, tilaus siis lähti TD:n mukaan matkaan torstaina! Erittäin hieno asiakaspalvelu, nopea toimitus ja halvat hinnat hurjista 23dollarin postikuluista huolimatta! En voi kun suositella. :)

Sitten laitetaan tulemaan kuvapaljoutta, jotta näette mitä mä sitten ihan oikeasti tilasin!

Tässä vasemmalta oikealle Strawberry fields, Tantalize me ja Passion. Passionin tilasin oikeastaan vain siksi, että sen on kehuttu olevan hyvä lakka leimailuun ja multa puutuu kultaan vivahtava leimauslakka kokonaan, sillä konadin oma kultainen on ihan surkea!!
Vasemmalta oikealle: Snow globe, Fairy dust, Luxe and lush ja Techno. :) Techno oli yksi niistä Fairy dustin lisäksi, joka on kuulunut näihin himotuimpiin ja ollut alusta lähtien ostoslistalla. Järkytykseni kuitenkin huomasin, että mulla on jo täysin samanlainen lakka omasta takaa kun mitä tuo Techno on, siitä kuvia jäljempänä.
Sitten viimeisenä, mutta ei tosiaan vähäisimpänä vasemmalta oikealle Love marilyn ja Atlantis. <3
Tässä swatchit kaikista. Vasemmalta oikealle: Tantalize me, Strawberry fields, Passion, Atlantis, Love marilyn, Techno, Snow globe, Luxe and lush sekä Fairy dust.
Sitten vähän toisesta kulmasta, tähtäsin noihin kimaltaviin lakkohin tämän joten kuvassa vasemmalta oikealle näkyy Passion, Atlantis, Love marilyn, Techno, Snow globe, Luxe and lush sekä Fairy dust.
Tässä sitten vertailussa China Glazen Techno ja Nubarin Silver spark. Mitään eroa en näistä löydä, muuta kun pullon!
Tässä vielä Swatchina vierekkäin keskellä. Vasemmalla Techno ja oikealla Silver spark. :D

Miltäs vaikutti ostokset? :D Oletteko te vahingossa ostelleet dupeja itsellenne?

Terkuin Tike

13 kommenttia:

 1. Onpa muuten Technolla ja tuolla Nubarin lakalla samaa näköä :D Minä olen joskus ostanut/tilannut melkein samaa sävyä, mutta kun on kiekolle laittanut, niin sitten sen eron on huomannut.

  Hyviä ostoksia olit tehnyt, Atlantis maistuisi minullekin, kun nuo muut glitterit jo omistan + Luxe and Lushin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä en tosiaan kiekollakaan löydä mitään eroja. Noiden isompien hileiden tulo sutiin on toki aina vähän tuuripeliä miten paljon tulee mutta koostumus on todella sama. Yhtä paksua kumpikin ja kuivuvuuskin lähellä toisiaan. :D Samoin kun jopa haju. Vaikuttaa mun makuu täydellisiltä kopioilta toinen toisistaan. :D

   Poista
 2. Ihana Luxe & Lush! ♥ Ja Love Marilyn ja Strawberry Fields... ;D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Nubar luultavasti näistä lähtee eteenpäin :D

   Poista
 4. Mullekin on tulossa TD:lta toi Love Marilyn, koska oon ihan hullu Marilyn fani! <3
  Luxe and Lush multa löytyykin, en vaan tykkää kun ne hileet on niin teräviä..

  VastaaPoista
 5. Omalta himotuslistalta löytyy myös Techno.
  Ite oon ostanu kaksi hyvin samannäköistä punaista cremeä, mutta mulla ei oo tuommosia swatchkiekkoja, joten en oo voinu verrata niitä kunnolla vierekkäin.

  VastaaPoista
 6. Love marilyn tuli tilattua juuri, kun pitkään olen sitä himoinnut. Fairy dustinkin hankin vähän aikaa sitten käytettynä. Lushe and lux mua kiinnostais, mut en oo hankkinut kunepäilen omistavani jo liian samanlaisia lakkoja. Ehkä noista atlantis houkuttelisi mua eniten, vaikka vihreitä glittereitä kylla löytyy jo kotoa useampia. Joka tapauksessa ihania lakkoja!

  VastaaPoista
 7. Love marilyn tuli tilattua juuri, kun pitkään olen sitä himoinnut. Fairy dustinkin hankin vähän aikaa sitten käytettynä. Lushe and lux mua kiinnostais, mut en oo hankkinut kunepäilen omistavani jo liian samanlaisia lakkoja. Ehkä noista atlantis houkuttelisi mua eniten, vaikka vihreitä glittereitä kylla löytyy jo kotoa useampia. Joka tapauksessa ihania lakkoja!

  VastaaPoista
 8. Itse ostanut vahingossa kahdesti SAMAN lakan.. kyseessä oli onneksi vain seppälän wild&crazy lakka, olin sitä käsissä pyöritellyt ja muistelin seuraavalla kerralla etten ostanut sitä vaan se oli jäänyt harkintatasolle. Noh kotona kiva ylläri kun laatikkoon sen tökkäsin:D eikä loppujen lopuks niin kivan värinenkään edes ollut..

  VastaaPoista
 9. Nyt vasta huomasin niin tuo yksi lakka on LUXE and LUSH eikä toisin päin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha joo :D Mulla menee nuo vähän väliä väärinpäin. Tiedän mikä lakka on, mutta kirjoitan sen jostain syystä silti aina väärin.

   Poista