16.8.2012

Pinkkiä ja valkoista

Näissä kynsissä halusin alunperin kokeilla miltä tuo uusi Nfu oh lakka nro 48 näyttää valkoisen päällä. Valkoisen päällä tuo näyttää hyvin pitkälti siltä miltä se näyttää pullossa ja sitä lähdinkin alunperin tavoittelemaan. Mulla meni pari päivää ennen kun sain aikaseksi mitään koristeluita näihin kynsiin ja kun koristelut tein ne oli aika pikaiset ja olihan alla oleva lakkaus tietysti hieman kulunut, mutta jotain täytyi yrittää kun vieraita oli tulossa.

Alla tosiaan OPIn Alpine snow ja sen päällä Nfu oh 48. Kärjissä vinosti Lumenelta tuommonen pinkki sihmmerlakka, jonka nimeä en kuollaksenikaan muista. Sitten tuli laitettua valkoisia kukkatarroja lakkojen rajakohtaan. Koko komeuden kuorrutin Cearsshopin pikakuivattavalla, eikä näitten tarrojen kanssa ilmennyt mitään reunojen nousua tai rullaamista vaikka yleensä sanotaankin ettei tarrojen päälle saisi pikakuivattavaa laittaa. :)

Pahoittelen hämäriä kuvia, sillä tuli kuvattua lähes pimeässä ennen nukkumista tämmösiä pikaräpsyjä eikä ne nyt kieltämättä ole sieltä laadukkaimmasta päästä, mutta ehkä niistä idean näkee. Varsinkin tuo Nfu Ohn flakie lakka näyttää näissä kuvissa jokseenkin hassulta. :D


Terkuin Tike :)

1 kommentti: