14.8.2012

Periperan kisupullot ja kynnet kuin auringonlasku

Mulle saapui Ebayn ihmeellisestä maailmasta Peripera merkiltä ihania kissakoristeisia lakkapulloja kaksin kappalein. En malttanut tilata enempää sillä laadusta ei ollut mitään takeita. Pullot saapuivat eilen ja olin suorastaan ihastunut! Pullo tuntuu käteen laadukkaalta ja se on isomman näköinen kuin ajattelinkaan. Väreistä otin kultaisen glitterlakan sillä semmosta mulla ei oikeastaan ole kunnollista, ainoastaan shimmereitä. Toiseksi pulloksi otin tuommoisen punaisen/pinkin/korallin/mikälie kultaisella hohteella. Ehkä kuva kertoo väreistä enemmän kun osaan noita kuvailla.Päätin laittaa molempia samaan aikaan kynteen sillä mun mielestä nämä sopi erittäin hyvin yhteen ja kynnellä ne näytti sopivan vielä paremmin yhteen. Tuo oikeanpuolimmainen Peripera sai luvan mennä alimmaiseksi ja se peittikin jo ihan tarpeeksi hyvin 2 kerroksella. Tarkoitus oli kärkiin laittaa tuota glitteriä niin semmonen aavistuksen läpikultavuus ei haitannut. Kuivuvuus oli hyvä ja mut jotenki yllätti tuo ihana tuoksu! Oon tottunut Miyon tuoksulakkoihin jotka pidempään haisteltuna alkaa enemmänkin ällöttää. Näissä Periperoissa tuoksu on hyvin hento, eikä ollenkaan häiritsevä. Tuli mieleen joku aurinkorasva tästä tuoksusta, tykkään! Kärkiin tosiaan levittelin liukuvärimäisesti sudilla tuota kultaista glitteriä. Kynnet kuin auringonlasku nyt!Vaikuttaako teillä lakkapullon ulkonäkö ostopäätökseen? Oon ainakin itsellä huomannut että pahimmat hamstrauskohteet kohdistuu juuri sellaisiin lakkapulloihin jotka itsessäänkin ovat kauniita, eikä välttämättä siihen sisältöön aina. Varsinkin uutta merkkiä testatessa ei käy kieltäminen etteikö se vaikuttaisi positiivisesti jos pullo on erittäin kaunis. Vielä olis ebayn maailmasta tulossa pari lakkapulloa ihan vain ulkonäön perusteella tilattua. Niistä kuitenkin lisää kunhan kotiutuvat.

Terkuin Tike

PS. Ulkoasu blogissa on tällä hetkellä hirveä. :D Mulla oli mielessä toteuttaa 50 luvun tyyliin sopiva ulkoasu, joka epäonnistui oikeastaan täydellisesti muistuttaen enemmän Willy Wonkaa ja Suklaatehdasta... Noh paremmalla ajalla remppaan tuota ulkoasua vielä. Koittakaa kestää.

10 kommenttia:

 1. tosi ihanat noi lakkapullot ja myös lakat

  VastaaPoista
 2. Aika veikeet pullot! Kyllä lakkapullo vaikuttaa mulla ainakin ostopäätökseen, en osta ollenkaan sellaisia, jotka näyttää mun mielestä liian halvoilta, voivat pian olla koostumukseltaankin kuraa. :) Nufuthan on tietty tosi kauniita pullossa, niitä himottais kyllä ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nufut munkin mielestä tosi kauniita ja niitä onkin kertynyt jo aikamoinen rivi ja lisää pitäs saada!

   Poista
 3. Pullot on tosi nätit. kyllä nätti pullo houkuttaa aina ostamaan.

  VastaaPoista
 4. Ihana manikyyri! Ja niin kauniit pullot. Mun kissakin varmasti tykkäisi.

  VastaaPoista
 5. Hirveän kauniit kynnet! Itse en ole pinkkien ystävä olleenkaan, mutta sinun kynsilläsi näyttää kauniilta. Hyvä yhdistelmä nuo kaksi lakkaa yhdessä.

  Minulla ostopäätökseen vaikuttaa vain lakan väri. Vaikka Nfu Oh:t on kauniissa pulloissa.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kisupulloja :) jos joskus tilaat lisää niin voisin kyllä tilata siinä samassa kans ! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei juu tokihan. :) Syyskuun puolella varmaankin kun rahaa tuleepi.

   Poista