28.8.2012

Pienissä häissä...

Häät on musta mukavia ja tykkään ku niihin saa laittaa ittensä ihan vimpan päälle. Meillä oli siis jokin aika sitten miehen serkun häät ja ajattelin teille esitellä vähä asukokonaisuutta ja kynsiä näissä juhlissa, vaikka mikään muotiblogi tämä ei ole eikä tule koskaan olemaankaan.

Lähdetään liikkeelle vaikkapa siitä puvusta. Kuva on suoraan sanottuna aika hirveä, mun ilme on jotain käsittämätöntä ja lisäksi bolero repsottaa kun laukun hihna on vetänyt sen kuinka sattuu, mutta tämä taitaa olla yksi ainoista kuvista jossa mun puku näkyy. Puvun tilasin Ostox nimiseltä firmalta ja olin ihan tyytyväine palveluun. Puku on jo toinen ko. firmalta tilaamani, vaikka olenkin kuullut myös huonoa palautetta tästä firmasta niin itselläni ei ole pahaa sanottavaa. Puku vaati muutamia korjauksia, jotka rakas äitini suoritti. Olkaimet laitettiin kiinni puvun takaosaan ja ne menee siellä nätisti ristiin, näin saatiin puku istumaan etuosasta paljon paremmin. Alunperin se oli aika pussi tuosta edestä. Asusteissa mulla oli tosiaan viininpunaista kuten puvun tyllihelmassakin. Mm. laukku, sukkahousut, silmälasit, kynnet ja hieman hiuskorussakin oli viininpunaista.Kaulasta multa löytyy itse tekemäni hopeariipus vuorikiteellä. Opiskelen tosiaan kultasepänalaa, jos joku ei ole vielä huomannut. :) Tämä riipus oli ensimmäisen vuoden näyttötyö.
Korvissa mulla on toki useampiakin reikiä, mutta viimeisissä roikkui tälläiset puvun väreihin hyvin sopivat korvikset. Nämä myös on itse tehdyt.
Sormissa pyöri tämmöset rivi-istutus tekniikalla tehdyt sormukset ja läheltä liippaa näidenkin värimaailma tuota pukua.
Hiuksissa sitten taas oli tälläinen itse tekemäni hiuskoru höyhenistä. Alla pinkkejä höyheniä. päällä viininpunaisia ja mustia. Violetteja ja pinkkejä strasseja lisänä. Näitä teen siis koulun ohella kotona vähän ehkä harrastusmielessä ja näitä on tullut tehtyä aikamoisen paljon ja monessa eri värissä. Jos kiinnostaa katsoa muitakin kuvia hiuskoruista niin niitä löytyy facebookista korusivuiltani TÄÄLTÄ.
Kengät mulla oli juhlissa tällaiset. Tein höyhenkoristeet myös kenkiä varten, mutta ennen juhlia päädyin jättämään nämä kuitenkin pois. Tuntui että nämä olisivat olleet ihan liikaa koko kokonaisuuteen, kun kengät itsessäänkin on hienot.
Sitten viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä ne kynnet. :D Kuvat on tosin otettu pari päivää juhlien jälkeen joten ne on hieman kasvaneet ja kokeneet kovia, mutta yllättävän kauan pysyivät hyvinä. Alla oli Lumenelta viininpunaista, kärjissä China glazen Love Marilyn sekä mustat leimat ja strassit. :)
Konad M36


Siinä olis mun juhlalookki näissä häissä. :) Mikäli korut kiinnostaa enemmänkin niin multa löytyy tosiaan myös korublogi TÄÄLTÄ ja facebook sivun osoitekin vilahti tuolla ylempänä mutta TÄSSÄ sekin vielä uudelleen. :)

Vähän erilainen postaus tällä kertaa, mutta toivottavasti tykkäsitte!
Terkuin Tike.

1 kommentti: