29.8.2012

Miyo Tropicana :)

Kuten otsikkokin kertoo niin Miyon Tropicana niminen lakka pääsi kynsilleni. Tämä on siis tuoksulakka ja mun on todettava että hyvin harvasta Miyon tuoksulakan tuoksusta pidän. Ne oli aluksi kivoja tuoksuja, mutta nyt ne alkavat ällöttää lähes välittömästi. Tuoksu on yksinkertaisesti liian voimakas mun nenääni! Näihin kynsiin leimasin alle tömmösen vähän töpöttelymäisen jäljen pinkillä ja sitten vielä sinisellä kukat ja kukkien keskelle pinkit strassit. Onneksi kun laittaa tarpeeksi monta kerrosta päällyslakkaa niin tuo tuoksu laimenee sopivasti ja näitä lakkoja pystyy pitämään.

 Värinä Tropicana on kiva sininen jossa on pinkki shimmer, eli kiva yhdistelmä mielestäni. Peittävyydessä olisi ehkä toivomisen varaa sillä muistaakseni tämä peitti vasta 3 tai 4 kerroksella. Tosiaan pahoittelen että lakkaukset eivät ole kovin siistin näköiset, sillä onnistuin toisen käden tuhoamaan lähes välittömästi joten en ihan kauheasti jaksanut näitä kuvaa varten siistiä.

Konad M36


Terkuin Tike :)

3 kommenttia:

 1. Missä sä aina otat nää kuvat, kun taustalla on aina niin ihania kukkia? :D (Jos otat puutarhassa, niin odotan talvikuvia innolla ;DD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe joo ulkonahan se paras valaistus on, eli sieltähän iso osa. :D Toki ohan niitä kukkia välillä sisälläkin. Talveksi pitääki keksiä jotain :D

   Poista
 2. Leimailin yks päivä noilla samoilla kuvioilla ja laitoin myös strassit keskelle :)

  VastaaPoista