6.7.2011

Juhannuskynnet sekä fimopäivitys

Tässä tulee nyt myöhässä Juhannuksena olleet kynnet. Alla oli edelleen ensimmäiset rakennekynnet, jotka tosin alkoi vähän nousemaan kynsinauhan rajalta. Luultavasti akryyli levitetty liian lähelle kynsinauhoja. Mutta harjoittelemalla oppii! Tässä kuitenkin kuva:


Sitten vielä kuvaa kaikista tämän hetkisistä kokonaisista fimopötköistä. Leikattuja fimopötköjä säilytän minigrip-pusseissa kun ei niitä oikein saa enää kumilenksulla kiinni. En tiedä kiinnostaako nämä kuvat ketään, mutta kunhan laitan ku tuli kuvattua. Fimoja on siis viime kuvan jälkeen tullut aika paljonkin lisää. Kuvassa fimot lajiteltuna ryhmiin. :)


Sitten muita kuulumisia. Pääsin tosiaan kouluun kultaseppälinjalle ja aloitan 8.8 kouluarjen! Oon tosi innoissani enkä jaksa odottaa. Kesätyöt päättyvät heinäkuun loppuun ja sen jälkeen kynsijuttuja nähdään täällä enemmän. Mulla on myös toinen blogi, jossa käsittelen enemmälti näitä koru/koulujuttuja ja sitäkin saa seurata jos korujutut kiinnostaa. Klikkaa nimeä niin pääset blogiin:

Kesäisin terveisin T1k3


4 kommenttia:

 1. Vautsi! Mistä ostit fimot, ebaysta? Itte kerään askartelurojua nurkkiin, ja fimoja tekis mieli ostaa. Ebayssä vaan näyttää olevan niin epämääräisiä eriä, etten oo vielä viittiny tilata.

  VastaaPoista
 2. Kyllä juu ebaysta oon tilannut useamman tälläisen 100 kpl erän, jossa tulee sata erilaista fimoa. :) Ite oon kyllä tykännyt suurimmasta osasta mitä tulee. Ainahan sitä voi myydä pois esim. huuto.netissä mitä ei itse tarvitse. :)

  VastaaPoista
 3. Mistä ostit noi kaikki fimo pötköt? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaysta olen ostanut fimot ja ylipäätään lähes kaikki koristeet. :-)

   Poista