26.7.2011

Ensimmäiset geelikynnet

Heipparallaa taas.

Sorruin tosiaan ostamaan geelikynsisetin ja onneksi ostinkin. Mielestäni huomattavasti helpompaa tehdä geeleillä kynnet kuin akryylillä, hiomistakin vähemmän. Harjoittelua tosin vielä vaatii paljon. Nyt olen yrittänyt opetella levittämään geeliä niin, että se pysyisi pelkästään kynnellä. Se on hankalaa, varsinkin vasemmalla kädellä! Myöskin olen pistänyt merkille että koristelujen täytyy olla TÄYSIN kuivat ennen kuin laittaa geelikerroksen päälle. Muuten tulee mukavia kuplia geelin alle. Nooooh harjottelua harjottelua vielä. Tässä kuitenkin ensimmäiset, jotka tein. Nämä pysyi kynsillä huikeat kaksi päivää. Ilmaantuivat pahasti reunoilta (kuvassakin näkyy hieman) kun olin levitellyt geeliä vähän miten sattuu, enkä pystynyt kaikkea hiomaan pois. Lopuksi kolautin peukalonkynnen kiilloitusrumpuun ja naps vaan keskeltä poikki. Ei onneksi sattunut pahoin, siististi lähti irti. :D Kynsissä glittertipit, joita en osannut ehkä oikein laittaa. Tipithän kuuluis hioa tasaiseksi tuosta kohtaa mistä ne yhtyy kynteen, mutta pienen testin tehtyäni päätin ettei niitä voi hioa, glitterit lähtee. Päälle leimat konadilla ja strasseja. Mitä pidätte?  

Miten glitter tipit kuuluisi oikeasti laittaa?

M4

Huomenissa laitan kuvaa sitten tämänhetkisistä geelikynsissä. Näissä on kyllä tosi pahoin kuplia, että taidan korjata/vaihtaa ne vielä kerran ennen koulun alkua, että olis sinne sitten täydelliset kynnet!

Terkuin T1k3

5 kommenttia:

 1. Mä en viilaa tippiä ohuemmaksi jos on glitteri tai kuvatippi. Kaikkia muita kyllä ohennan. Helpottaa muotoon viilaamista kummasti :) Sitä sellasta ainettahan on mikä ohentaa sen reunan reunoista, mutta en tiedä miten toimis nuossa. Tosi kauniita kynsiä kyllä teet :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta kommentista ja vinkeistä! Juu eihän siinä tietysti muuta ongelmaa noiden glitter-tippien kanssa ole kunhan vaan saa sen rajan huomaamattomaksi. Tosi herkästi jää sellasta kuoppaa ennen tippiä. Mutta nyt kun on alkanu oppimaan miten sitä geeliä kannattaa kynnelle kasata keoksi ilman, että se leviää pitkin kynsinauhoja, niin onnistuu varmaan nuokin. Pysyvyys tuskin eroaa tavallisista. Ainoastaan saattaa kasvaa rumasti.

  VastaaPoista
 3. Joo ja jos on liian kaarevatippi niin sekin tekee sellaiset montut. Hyvä kun kiinnität huomion noihin juttuihin, moni ei ymmärrä kaatsoo silleen muotoa :)
  Ollaan samalla alueella, tekisitkös mullekin kynnet? :D Laikottaas viilata :D

  VastaaPoista
 4. Ite ennoo vielä uskaltautunu kokeilemaan muille geelikynsien tekoa, varmasti sekin päivä tulee kunhan kehittyy. Viilaaminen on kyllä kaikkein pirullisin vaihe. :D Sitä vain jotenkin riittää ja riittää ja riittää! Ite asun tässä Ilmajoella vielä sunnuntaihin asti ja sen jälkeen muutan opiskelemaan Sastamalaan (Vammala) kultasepäksi. :D Lomat ja viikonloput varmaankin osittain pohjanmaalla!

  VastaaPoista
 5. Pitää olla kärsivällinen, Omat kynnet pitää hioa täysin (ei kiiltoa näy) ja kynsinauhat pitää "työntää pois = kynnen pinta on rasvainen geeli ei pysy jos ei ole hiottu täysin. Geeli ei saa osua ollenkaan ihoon tai geeli lohkeilee pois.. Tipin laitettua tippi pitää hieoa oman kynnen mukaiseksi = että se näyttää omalta kynneltä pelkillä tipeillä laitettuna. Sen jälkeen pohjageeli ja sitten voi koristella ja koristeden väliin aina geeli kerros niin on ja pysyy ! :)))

  VastaaPoista