13.7.2011

Kesävarpaat!

 

Tässä olis nyt esittelyssä kesävarpaat. Varpaat ei oo kovin kauniit, mutta niitä kun ei voi vaihtaa, niin pitää yrittää edes koristella. Alla siis Models Ownilta Gold rush niminen kultainen lakka. Erittäin hyvä ja edullinen. Peittää kolmella kerroksella aivan näppärästi ja kuivuukin hyvin. Lakan päälle laitoin vielä "auringonkukkavesitatuointeja" (Water Decals).

Gold rush lakkaa tai muitakaan omistamiani Models Owneja en ole tainnut täällä blogissa hirveämmin vielä esitellä. Nyt kun olen saanut noita kynsikiekkoja niin voinkin näyttää teille. (Vai miksiköhän niitä kutsuisi?)


1. Gold Rush
2. Nude Beige
3. Peach Buff
4. Lemon Meringue
5. Baby Blues
6. Lilac Dream
7. Purple Passion
8. Bubblegum

Ite oon kyllä kovasti Models owneista tykännyt. Peittävät ja kuivuvat hyvin ja kaiken lisäksi ovat opiskelijankin budjettiin sopivan hintaisia. Taitavat olla 4,95 € / 14 ml. En ole ihan vielä saanut selville kummatko ovat parempia Models ownit vai Wild and Crazyn lakat. Molempia saa Seppälästä. Hintaeroa taitaa olla 2 euroa, joista Wild and Crazy on halvempi. Peittävyys ainakin osassa lakkoja on Models ownilla parempi. Kuivuvuus sitten taas tuntuu olevan ihan lakkakohtaista. Wild and Crazylla ainakin Seinäjoen Seppälöissä on ollut mielestäni parempi värivalikoima kuin taas Models Ownilla, mutta tuokin taitaa riippua täysin myymälästä. Models Ownin nettisivuilla sitten taas värivalikoimaa on yllin kyllin laidasta laitaan.

Nyt kiinnostaakin tietää kumpi teidän mielestänne on parempi Models own vai Wild and Crazy? Ja miksi?


Sitten muita kuulumisia. Päivitystahti hetkellisesti kiihtyy kun olen nyt ollut sairaslomalla taas tuosta jalastani. Tällä kertaa vihdoin ja viimein sen kuvasivat ja röntgenkuvissa näkyi murtuma. Ihmekös kun on ollut kipeä, eikä ole meinannut töissä pystyä olemaan. Reilun kuukauden ehdin murtuneella jalalla tallustella! Nyt jalkaa parannellessa on ollut aikaa kynsijutuillekin enemmän. Olen myöskin tilaillut paljon uutta. Nyt on tulossa ensimmäiset Nfu Oh lakat, joita olen himoinnut jo pitkään. Myöskin sorruin ja tilasin rakennekynsitarvikkeita lisää, mm. uv-uunin sekä semmoisen hiontakonehärpäkkeen. Vesitatuointeja tulee myös lisää, ihastuin niihin ihan totaalisesti. Ovat niin helppoja ja nopeita! Kesätöitä on jäljellä enää 29.7 asti ja muutto koulun perässä Sastamalaan alkaa varmaan 2.8, jolloin allekirjoitetaan vuokrasopimus. (Tuskin riittää ensimmäinen kuorma! xD) Muuton jälkeen oletan että koulun ohella on liikaakin aikaa kynsijutuille!

Voi pahus tulipa pitkä postaus, mutta jälleen seuraavaan kertaan. :)

Terkuin T1k3

2 kommenttia:

  1. Wild & Crazysta itse enemmän tykkään (: Itsellä vain yksi Models Own tällä hetkellä (Lemon Sherbet) eikä se peitä edes viidennellä kerroksella. Muut varmaan parempia kuitenkin.

    VastaaPoista
  2. Mulla kans tuo keltainen Models own (Lemon Meringue) on vähän huonommin peittävä kuin nuo muut. Mutta sitäkin riittää yleensä 3-4 kerrosta riippuen vähän miten hyvin edelliset kerrokset on levittäny. Raitoja siihen jää helposti. Muut on ollu kyllä ihan ok tuon suhteen.

    VastaaPoista