28.7.2011

Kynnet kuin koru...

 . . . tai glitter-oksennukset? Kummin vain, tässä lupaamani kuvaa tämän hetkisistä geelikynsistä. Lupailin kuvaa tosin jo eilen, mutta en kiireiltäni ehtinyt koneelle istahtaa tätä kirjoittelemaan.


Geelikynnet siis kirkkailla tipeillä. En saanut lopputuloksesta ihan niin siistiä kuin olisin halunnut. Jäi siis näkyviin kaikkea pientä jälkeä josta en tykännyt. Vedin siis päälle Nfu Ohn nuden väristä lakkaa ja asettelin kärkiin ensin valkoisen glitter-ranskalaisen ja en sitten pelkästään siihen tyytynyt niin päälle vielä vaaleanpunaista glitteriä sekä hopeisia ja vaaleanpunaisia isoja ja vähän pienempiä hileitä. Olin sen verran hätähousu taas päällimmäisen geelikerroksen kanssa, että ilmeisesti kynsilakka ei ollut alla ihan kuivaa, joten geelikerroksen väliin jäi typeriä kuplia. Omaan silmään erittäin häiritseviä, mutta olen myöskin sitä mieltä että mokista oppii! Seuraavalla kerralla annan kaiken varmasti kuivaa hyvin ensin, tai kiinnitän koristeet suoraan kosteaan geeliin? Kokeilut opettaa. Mitäs pidätte? Tässä siis vasta toiset tekemäni geelikynnet.

Terkuin T1k3

5 kommenttia:

 1. Hei, ihanat! :D Kivasti hörhellyksiä!

  VastaaPoista
 2. Just parasta kun on sekaasinsa monenkokoista glitteriä, Kauniit ovat! Mä laitan kaikki glitterit kosteaan geeliin, mun on kokemus opettanut niin.. tai niino, makuasioita kai, mutta mä en ole saanut pysymään kynsilakkaa geelin alla :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne! Niitä on mukava saada. Juu yksi tuttava joka geelikynsikurssin on käynyt neuvoi, että kosteaan geeliin on laittanut. Viimeksi sitä kokeilin niin toimii paljon paremmin! Huomasin myös, että ainakin nuo lakat mitä näissä kynsissä käytin alla kellastu tosi rumasti. En tiedä oliko vika tosiaan lakassa vai geelissä. Nyt on kynnet ilman lakkaa joten se selviää kohta. Oli kyllä pirullinen hioa noita glittereitä pois, mutta kauniit ja kimaltelevat oli aurinkoisina päivinä.

  VastaaPoista
 4. Niissä on työ hiota pois, mutta on ne nin hiinoja katsella ettei haittaa yhtään :)

  VastaaPoista