13.7.2011

Uusi lakkamerkki ja huonokuntoiset kynnet.

Oli tullu Tokmannille ainakin mulle ihan uuden merkkistä lakkaa. Onko tää kenties joku vanha juttu ja mä oon pudonnu kärryiltä vai oonko kerranki ensimmäisten joukossa? Elikkäs pullossa lukee Kone Helsinki Flormar Supershine. Näitä löytyi Miracle Colorsina, Neon Colorsina sekä ns. tavallisina. Todella paljon oli ihania karkkivärejä valikoimissa shimmereillä, neonilla ja ihan peruslakkoina! Pullossa lakkaa on 10 ml ja hintaa tuommoisella oli 1,99 €, eli ei ollenkaan paha. Peittävyys lakasta riippuen, osa läpikuultavia, mutta mm. tuo Neonpinkki minkä ostin oli erittäin peittävää. Kuivuvuus kohtalainen, parempikin tietysti aina voisi olla, mutta ei mikään mahdoton odottelu. Hamsteri heräsi mussa ja näitä kotiutui useampikin lakka. 

Samalla tuli hankittua myös kokeiluun uusi Maybelline New York (MNY) -merkkinen lakka. Näillä hintaa taisi olla 3,50€ mikäli oikein muistan ja purnukka sisältää 7 ml lakkaa. Vähän aiemmin ostettuna samaisesta kaupasta halppis hololakka Evelinen 412, mikä oli mielestäni aika pettymys ainakin sen holon suhteen. Holoksi en tuota kyllä itse kutsuisi. Näyttää lähinnä tavalliselta shimmerlakalta. Sitten myöskin oli Tokmannilla vielä Lumenen poistoja ja ostin nudelakaksi 2,5 eurolla Lumenen New World lakan. Oon etsimässä sitä oikeaa nudelakkaa pohjaksi, mutta vielä ei ole löytynyt. Lumenekaan ei siis vastannut ihan odotuksia. Tässä kuitenkin kaikista uusista lakoista näytteet kiekolla sekä pullot. Kuvia isommaksi klikkaamalla.


Sitten ajattelin vilauttaa teille kauhukuvia mun tän hetkisestä kynsien kunnosta. Ne ovat ensinnäkin lyhyet, erittäin kuivat ja todella pahoin liuskoittuneet. Nämä kaikki oikeastaan johtuvat täysin rakennekynsistä ja niiden poistosta. Erityisesti siitä poistosta. Hätäisenä kun tuli kiire poistaa kynsiä niin loppuja akryylinjämiä tuli nypittyä niin että siitä jäi kauniit jäljet. Nyt sitten hieman huolsin kynsiä paremman näköiseksi viilaamalla + kosteuttamalla ja hieman paremmathan niistä tuli. Ei ne vielä pitkiin aikoihin tuu hyvältä näyttämään ja luultavasti teen geelikynnetkin ennen sitä, joten kaikki lähtis taas alusta. Mutta tässä nyt ennen ja jälkeen kuvat. :D


Huomioikaa myös alla oleva uusi postaus!

Terkuin T1k3

1 kommentti:

  1. Heippa!
    Kävit mun blogissa kyselee noitten BM-laattojen tilaamisesta. Ite oon tilannut ihan (nordean) Visa Electronilla, eli luottokorttia ei tarvii.

    VastaaPoista