16.6.2011

Ensimmäiset rakennekynnet!

Nyt kun olen tämän viikon sairaslomalla jalkani takia niin on ollut hyvää aikaa kokeilla rakennekynsien tekoa. Se että jalkani on tällä hetkellä rikki, ei tarkoita ettenkö käsilläni voisi mitään tehdä. :D Mulla ei oikeastaan omia kynsiä ollut töiden takia juuri nimeksikään, sillä ne on rakenteellisesti niin heikkoa tekoa, että ne murtuili palasiksi. Nyt on sitten vahvat kynnet akryylistä! Ensimmäiseksi kokeiluksi onnistui hyvin, vaikkakaan virheettömäthän ne eivät ole. Akryylin alle jäi mm. ilmakuplia. Kynsilakka peittää onneksi sen verran hyvin ja nätisti, etteivät ne haittaa. Muutenkin tykkään lakata kynsiä niin nämä kelpaa vallan hyvin. Ainut miinus oli se, että ensimmäisellä kerralla näiden tekeminen kesti huikeat viisi tuntia!!!! Toki en yrittänytkään pitää mitään kiirettä. :D

Näissä siis pohjalla akryylistä tehdyt kynnet. Valkoiset tipit + kirkas akryyli. Päälle laitoin wild and crazyn ticklish toes lakkaa, joka on mun lemppari lakka. Sitten koristeeksi mustat leimaukset konadilla ja muutamia strasseja. Mielipiteitä saa kertoa!

Kuvaa isommaksi klikkaamalla!

Konad M25

- T1k3-

3 kommenttia:

 1. Heippa! Oon alottanu bloggauksen tossa joku 3 kk sitten kosmetiikasta/kynsistä/muodista ym. ja jos kiinnostaa olisin enemmän kun kiitollinen jos käyt vilkasemassa ja uudet lukijat on aina lämpimästi tervetulleita, kiitos paljon! :)
  http://beautificationbox.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. This is really interesting, You are a very skilled blogger.
  I've joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your website in my social networks!
  My site Nailart

  VastaaPoista