10.8.2016

Yksinkertaisuudessaan kauniit


Nämä kynnet matkasi noin reipas kuukausi takaperin asuntomessuille, jotka järjestettiin täällä Seinäjoella. Pääsin taas kerran harjoittelemaan käsinmaalailua ja jonkin sortin kaaret alkaa jotenkin luonnistuakin. Vielä on tosin pitkä matka kunnon koukerokuvioihin. Harjoittelua harjoittelua vain. :) Näissä on pohjalla rakenteen lisäksi värinä Mosaicin Zephyriä ja pinnassa vielä geelimaaleista Tallinn. Vinokärjessä on käytössä hopeinen Mosaicin Stardust ja nimettömissä sekoitus useampaa hopeista glitteriä. Kaaret on maalattu valkoisella geelimaalilla. Nyt on ainakin rakennekynsirintamala saanut tehdä todella paljon vaaleita nudeja kynsiä, pienin koristeluin. Täytyykin seuraavaksi kasvattaa neutraalien värien valikoimaa. :) Näitä oli kyllä mukava tehdä ja koristelutkin onnistui mielestäni hyvin.

3 kommenttia:

 1. Mun on niiiiiin ikävä rakennekynsiä! :o Nuo on kauniit♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Mä oon salaa omien rakenteiden alla kasvattanu omia kynsiä. En silti tiedä pystynkö poistumaan näistä rakenteista enää. :D Olishan se helppoa ku vois vaan vaihtaa kynsilakat, eikä huoltaa geelejä.

   Poista
  2. Kiitos kovasti! Mä oon salaa omien rakenteiden alla kasvattanu omia kynsiä. En silti tiedä pystynkö poistumaan näistä rakenteista enää. :D Olishan se helppoa ku vois vaan vaihtaa kynsilakat, eikä huoltaa geelejä.

   Poista