22.8.2016

Kynsiblogit

Facebook on täynnä erilaisia yhden sivuston alle kerättyjä erilaisiin aihealueisiin keskittyviä bloggaajayhteisöjä tai portaaleja (esim. Purkkimafia, Åblogit, SOblogit jne.), jos näin voi asiaa kuvailla. Hoksattiin, ettei tällaista ollut olemassa meille kynsibloggaajille, joten perustimme sellaisen!

Joukko kynsiblogeja yhdistyy yhden sivun alle Facebookiin. Tämän tarkoitus on entisestään helpottaa kynsiblogien seuraamista ja kommentoimista samalla tutustuttaen lukijoita uusien kynsiaiheisten blogien pariin. Käykääpä siis ihmeessä tykkäämässä meidän uudesta Facebook-sivusta niin saatte uusimmat postaukset suoraan omaan uutisvirtaan helposti ja vaivattomasti. Facebook-sivulle pääset napsauttamalla alla olevaa kuvaa. Samainen kuva löytyy myös sivupalkista, jota napsauttamalla Facebook-sivu löytyy myös jatkossa.Mukana meitä on tällä hetkellä kymmenen ja lisääkin mahtuisi. Tässä alla linkit kaikkien mukana olevien blogeihin:

Osalla saattaa herätä kysymys, miten pääsee mukaan ja se on helppoa. Laita meille viesti Facebook sivumme kautta ja kerro meille hieman itsestäsi sekä blogistasi. Mukaan otamme aktiivisia kynsiaiheisiin painottuvia blogeja.

8 kommenttia:

 1. Hieno idea! Täältä teidät on helppo löytää. Nyt kun purkkiskin lopettaa on tälle oikein erityinen tarve <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsiblogit on aina ollu vähän vaikeasti löydettävissä. Toivottavasti tämä auttaa ja saadaan iso osa mukaan. :)

   Poista
 2. Oikein hyvä idea! =) Mä lukisin mielelläni itsekin enemmän kynsiblogeja, mutta niitten löytäminen on välillä vaikeaa.

  VastaaPoista