14.8.2016

Eksoottiset väri-ilottelut

Ihan alkuun haluan todeta, teille kaikille kiitos. Ihanaa, että edellinen postaukseni herätti teissä ajatuksia. Jatketaan siis edelleen vähintään kommentti päivässä linjalla. :) Kävin muuten omaa lukulistaani todella pitkästä aikaa läpi vain huomatakseni, että suurin osa lukemistani kynsiblogeista on harmillisesti lopettanut. Jos SINULLA siis on erityisesti kynsiin keskittynyt ja melko aktiivisesti päivittyvä blogi niin nyt on aika mainostaa ja linkittää se mulle tuonne kommenttikenttään! :D Mielelläni klikkailisin itselleni uutta luettavaa.


Nudeja kynsiä on mennyt tosi paljon näin kesälläkin, mutta nämä eivät onneksi ole sellaiset. Oli siis ihan supermukavaa päästä tekemään oikein värikkäitä kynsiä! Alla on ihan camogeeliä ja värin pohjalla valkoista geeliä. Valkoisen geelin tahmaan oon tehnyt pigmenteillä liukuvärin, joista tykkään tosi paljon. Helppoja käyttää ja liukuväristäkin tulee just semmonen ku haluaa. Päälle koristelin mustalla geelimaalilla ja nimettömissä lisänä vielä vähä glitteriä ja timantteja. Nimettömien koristelut ei välttämättä ole ihan ne onnistuneimmat, mutta kokonaisuudesta tykkään silti. :)

18 kommenttia:

 1. Mulla, blogi löytynee profiilin kautta, mutta psoite täsä: http://ninnisnails.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Nää on ihan tosi kivat! ihana värikombo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei se perinteinen, mutta oikein toimiva. :)

   Poista
 3. Oi vitsi! Näähän on tosi kivan näköset! :) Mä tykkään ite nimenomaan just semmosista tosi pirteistä ja kirkkaista kynsistä, harmi kun itellä ei oo osaamista kun just ehkä peruslakkojen verran ja sekin menee vielä harjoittelun merkeissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään ite kans vähän värikkäämmistä, vaikka on seassa niitäkin päiviä, että tekee mieli hillitympää. Harjoittelu tekee mestarin!

   Poista
 4. Tosi sievät ja mielenkiintoiset koristelut!

  Mulla jäi edelliseen postaukseen vastailematta, vaikka luinkin sen. Mulla kyllä puhelimella lukeminen vähentää kummasti kommentointia, koska se on kinkkistä ja sitten tulee ehkä palattua kommentoimaan vain jotain todella mieleenpainuneita juttuja eli näin lahopäisenä varmasti vain harvaa postausta.. :D Itselläni niin sanottu "tapakommentointi" näyttäytyy sellaisten blogien kanssa, joista yhtä lailla joskus vastaavasti jätetään kommenttia myös mulle. Tai toisaalta on tietysti postauksia, joissa asiasisältö oikein kirvoittaa kommentin kielen päälle. Oon ehkä vähän huono sitten kirjoittelemaan bloggaajakollegoille pelkästään "Ihan kivat" jos ei muuta tule mieleen.. Vaikka kai sekin voisi olla kiva? Olen itsekin huomannut kommentoinnin vähentyneen entisestään viime aikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitokset kommentoinnista! :) Luulen kanssa, että tällä hetkellä kommentti kuin kommentti on erittäin tervetullut monissakin blogeissa. Ehkä siitä ajan saatossa syntyisi myös tapa kommentoida, kun sitä ensin aikansa itseään opettaa. :)

   Poista
 5. Tykkään tosi paljon, ihanat värit! :)

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit kynnet! :)

  Mustakin on kurjaa, että moni ihana kynsiblogi on lopettanut viime aikoina. Mun blogini löytyy täältä ja olisi ihanaa, jos kävisit tutustumassa siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tietysti käyn ja nappaan itseni lukijaksi. :)

   Poista
 7. Tosi kivat värit! :)

  Mun (tuore) kynsiblogi löytyy täältä: http://kuhanlakkasin.blogspot.fi/

  VastaaPoista