17.8.2016

BLING BLING


Nudea taas! Näissä kynsissä pääsin ihan ekaa kertaa toteuttamaan strassein kuorrutetut kynnet. Laitoin tämän määrän timantteja kiinni rakennegeelikerrokseen, jos pysyvyys olis parempi. Sivut kävin läpi top coatilla, mutta en laittanut sitä timanttien päälle lainkaan, kun se tekee timanteista hassun näkösiä. Tällä keinolla timantit pysyivät kuulemani mukaan hyvin. Keskisormissa käsinmaalailut yhdistettynä glittereillä kuorrutettuihin väleihin. Nude geelimaali on taas kerran Mosaicin Tallinn. Nää oli mun mielestä tosi kivat, vähän ehkä muotona liian pyöreät, mutta täytyy kiinnittää noihin "poskiin" huomiota jatkossa enemmän.

Kuvassa on copyright merkintänä tällä kertaa Kynsituulia, jolla mun tekemät rakennekynnet löytää facebookista ja instasta. Epähuomiossa oli jäänyt blogia varten oma kuva tekemättä, joten saatte katsella nyt tätä versiota. Samalla käytän röyhkeästi mahdollisuuden mainostaa facebook sivuani. Käykää siis ihmeessä tykkäämässä Kynsituulia -facebook sivustani, jos erityisesti rakennekynnet kiinnostaa. Rakennekynsikuvat tulee tuolle sivulle julkaisuun paljon nopeammin. :) Sivuilta löytyy myös hinnastoa, jos geelikynnet kiinnostavat. Hinnastoon on tosin tulossa pieniä muutoksia syyskuun puolella. 

Tietysti mainostuksen yhteydessä on pakko mainita, kun sitä varmasti joku sielä ruudun toisella puolella miettii, vaikka en y-tunnusta vielä omaakaan, niin kirjaan silti tulot ja menot tarkasti vihkoon ja laitan sitten viivan yläpuolelle jääneet tulot verokorttiin. ALV-velvollinen, en ilman yritystä ja näin pienillä tuloilla ole, mutta veroni maksan kyllä. :)


Kynsistä muihin asioihin!

Bloggaaja muuttaa jälleen! Kaksi vuotta viihdyttiin nykyisessä kodissa ja nyt on aika muuttaa vähän edullisempaan, mutta samalla myös hieman pienempään asuntoon. Toiveena olisikin, että jäis vähän rahaa sukan varteen ja säästöjä kertyis, jotta saatais joskus ihan oma koti. Muutto tapahtuu elokuun lopussa ja tästä johtuen blogissa esiintyy jatkossakin epäsäännöllisyyttä, vaikka into bloggaamiseen on ehkä suurempi, kuin se on aikoihin ollut. Toki mikään säntillinen bloggaaja, en oo koskaan ollut, enkä ota siitä jatkossakaan stressiä. Kyseessä on kuitenkin harrastus eikä työ. Uudessa asunnossa, ei tule ikävä kyllä olemaan enää kynsijutuille pyhitettyä huonetta, mutta kynsipöydälle tulee taatusti olemaan paikka jatkossakin. :)

6 kommenttia: