13.2.2013

Omistamani Orlyt

Vihdoin ja viimein sain käsiini Ilmajoella odottaneet Orlyt. :) Äiti oli näitä mulle Keskiseltä ostanut kun olivat tarjouksessa 3e/kpl (pyynnöstä toki). Entuudestaan omistin vain kaksi Orlya Golden Maharaja sekä Beach Cruiser. Tänään kotiutui viimeinen matkalla ollut Orly (Mermaid Tale) joten, on hyvä aika esitellä nämä.

It's not rocket sciense, Mermaid tale, Sweet peacock, Pixie dust.

Olen ihan vastikään vasta innostunut näistä Orlyista. Oon karsastanut tätä lakkamerkkiä johtuen tuosta omaan makuuni älyttömän rumasta pullosta, mutta kun ensimmäisen Orlyni kotiutin pyörrän mieleni tuosta pullosta. Ei kaunis se ei ole vieläkään, mutta sitäkin käytännöllisempi! Korkista on älyttömän hyvä pitää kiinni, sillä se ei ole liukas vaan tuommonen nihkeä. Ei siis putoa kädestä kovassakaan menossa. Orlyista tuo uusin tulokas eli Mermaid tale nousi auttamatta heti kärkijoukkoon omissa lakoissani kauneutensa puolesta. Se on US-KO-MA-TON!!! Jotta näette saman kuin minä niin laitan tähän jonkinlaista lähikuvaa.

Orly Mermaid Tale
Golden jubilee, Glitz, Golden maharaja.

Näistä kolmesta tuo Glitz on aivan ihana lakka! Peittää hyvin ja helposti, samoin kun aiemman kuvan Sweet peacock. Molemmat mielestäni aikamoisia löytöjä 3euron alelakoiksi. Golden Jubilee on huono peittämään, mutta kaunis sävy muuten. Tämän alle kun löytäisi "sen oikean lakan" peittämään kynttä. Golden maharaja oli Facebookin kirppiksen kautta hankittujen lakkojen ns. kaupanpäällinen ja ihan ensimmäinen Orlyni, josta kaikki lähti.

Beach cruiser, Sea of light, Fowl play, Midnight star

Ihanaa kun nää viimeset kuvat keikahti vinoon. :D Yksi ehdottomasti lemppareimpiin pinkkeihin lakkoihin kuuluu Orlyn Beach cruiser. Se vaan on niin ihana hottispinkki, joka peittää helposti. Tämä siis creme, ei neonkoostumusta. Sea of light on jännä pinkki, tämän tyyppisiä pinkkejä mulla ei ole muita. Vähän likaisen värinen pinkki suorastaan, mutta kovin kaunis silti! Yks huippulöytöjä Keskiseltä taas on tuo Fowl play, siinä on ihan uskomattomat värit ja se sopii täydellisesti Midnight starin päälle, vaikka Midnight star saa miinusta heikosta (muttei täysin toivottomasta) peittävyydestä. Laitan taas lähikuvaa tuosta Fowl playsta, sillä sen kauneus ei tuu tuossa ryhmäkuvassa ollenkaan esiin.


Tämmöset esittelyt tällä kertaa. Mielipiteitä Orlyista?


Ps. Huomenna on luvassa jotain kivaa, kannattaa olla kahden maissa hollilla. ;)

2 kommenttia:

  1. Orly on helposti kärjessä mun lempi lakkamerkeistä :) just sen takia että korkit ovat hyviä kädessä. Lakat on kans helppoja levittää ja ainakin ne mitä itse omistan kuivuvat myös suhteellisen nopeasti.

    VastaaPoista
  2. En ole vielä orlyn lakkoja päässyt testaamaan, mutta innolla odotan ensitapaamistani orlyn kanssa :D

    VastaaPoista