3.2.2013

Top 10 ja Hello gorgeous!

Meidän pienessä lahjaringissä ihmiset esitteli heidän Top 10 lakkojaan. Mulla kesti aika kauan saada kasaan jonkinlainen Top 10, enkä tiedä kauanko tätä mieltä olen, mutta tämän hetkisen Top 10 voisin teille esitellä.


Tässä ensimmäisessä kuvassa on Nfu Ohlta nro 50, China Glazelta No Way Jose sekä C-c-courage. Nufun flakielakka on ihan yksi parhaimmista ja monikäyttöisimmistä. Tällä saa aina jotain uutta säväystä alla olevaan lakkaan ja toisinaan ihan yllättäviäkin lopputuloksia! Mulla on vielä monta väriä kokeilematta tämän alle, mutta en kuitenkaan haluaisi tätä mahdottomasti käyttää koska en tahdo sen koskaan loppuvan.

No way Jose on kohtuu uusi tuttavuus, mutta pääsee silti Top 10 heittämällä. No Way Jose saa miinusta huonosta peittävyydestä sillä sitä tarvitsee laittaa 3-4 kerrosta. Tämäkin kuitenkin toimii muiden peittävämpien lakkojen päällä, jolloin tätä kauneutta ei tarvitse tuhlata hirmuisesti. Tämä siis yltää tuonne parhaimmistoon puhtaasti kauneudellaan, ei niinkään ominaisuuksillaan.

C-c-courage taas on myös älyttömän kaunis lakka, mutta myös ominaisuuksiltaan hyvä. Peittää kohtuullisella kahdella kerroksella hyvin levitettynä. Tuikkii kuin tähtitaivas! Myös saman merkin Skyscraper oli lähellä päästä Top 10, sillä se on sinisempi versio tästä samaisesta lakasta, mutta koska sininen ei ihan se lempivärini kuitenkaan ole, niin pudotin sen sitten pois.


Tässä kuvassa sitten taas hieman pinkkipainotteista, sillä onhan se yksi lempiväreistäni heti violetin jälkeen. Vasemmalta oikealle: Orly Beach Cruiser, China Glaze Strawberry fields sekä China Glaze Hello Gorgeous!

Ennen Beach Cruiseria mulla ei ollut Orlyja kuin yksi ja sekin tuli lähes kaupanpäällisenä erään ostoksen yhteydessä ja koska se on ruskea, niin en ole tainnut sitä vielä ihan kynsille astikaan laittaa. Orlyn pullot ei mun silmiäni hivele lainkaan. Varsinkin tuo korkkiosa on suoraan sanottuna ruma. Rumuudesta huolimatta siitä on hyvä pitää kiinni! Beach Cruiser on ihana tommonen lähes neon pinkki creme, ei siis neon koostumusta. Peittää 2 kerroksella! Mun mielestä kaikilta pitäisi löytyä kaapista edes yksi nätti hottispinkki!

Strawberry fields on ihana pinkki lakka kultaisella shimmerillä. Tämä peittää helposti ja on yksinkertaisesti kaunis lakka hyvin ominaisuuksin! Pitkän aikaa arvoin laitanko Top 10:iin tämän vai Ahoy!:n mutta Strawberry field on kuitenkin himpun verran vaaleampi joten valitsin sen. Mulle ompimpia on semmoset keskivaaleat sävyt, ei niinkään tummat.

Hello Gorgeous on uusi lakkarakkaus! Tein vaihtokauppaa Kynsikoristekirppiksellä ja vaihdoin oman Twinkle Lightsini tähän ja se ehdottomasti kannatti! Tämä on tämmönen hillitty roosan/marjapuuron värinen glitterlakka jossa on seassa myös hieman hologlitteriä. Hillityn kaunis siis! Tämä on myös ehdottomasti paras China Glazen lakkojen koostumuksista. Kuivaa siis tuommoseksi mattamaisen karkeaksi ja kuivuvuus on jotain järjetöntä! Vaikka laitoin tätä varmuuden vuoksi 4 (!) kerrosta niin se oli kuiva lähes samantien. Levittyvyyttä täytyy myös ehdottomasti kiitellä. Samanlainen "puolimatta ja hiekkamainen" koostumus on myös Glistening snowssa, I head thatissa, Angel wingsissä sekä muutamassa muussa. Näitä ehdottomasti lisää!


Sekalaisia ihanuuksia: W7 Lava Flow, China Glaze Glistening snow, China Glaze Atlantis sekä Models Own Utopia.

W7 on jo merkkinäkin tosi hyvä, mutta Lava Flow on näistä vielä ehdottomasti ihanin ja erikoisin! Tästä tulee mieleen Indie lakat, joita en omista ainakaan toistaiseksi yhtäkään. Ihanan värinen yhdistelmä glittereitä voileipämäisessä koostumuksessa. Kuultaa sen verran läpi, että tätä voi yhdistellä monen väristen lakkojen päälle ja saada siihen hieman uutta vivahdetta joka kerta!

Glistening snow on lakka täydellisimmillään! Mä en yleensä ole mikään hopeisten lakkojen ystävä, mutta tämä on jotain ihanaa. Tässä on sama koostumus kun Hello Gorgeousissakin ja kimallus tälläiselle harakalle on juuri sopiva!

Atlantis on mulle jotain ihanaa. Lakka ei ole mikään maailman peittävin, mutta omasta mielestäni sen kauneus voittaa tämän lakan huonot puolet. Mulla on lisäksi muutama sopivan värinen lakka, jota laittaa tämän alle, ettei mun tarvitse tätäkään lakkaa tuhlailla turhaan! Mulla on ollut pitkään jokin sinivihreä kausi kynsissä eikä se näy hiipumisen merkkejä. Sinivihreistä lakoista tämä on ehdottomasti kaunein ja nimikin tosi kuvaava. Tästä löytyy varmasti kaikki Atlantin sävyt.

Models Ownin Utopian saapumisesta mulla on kiittäminen Minttua. Meillä oli Models Ownille Mirrorballien julkaisun aikaan kimppatilaus ja Mintun tilauksessa oli myös tämä niin ruman kaunis Utopia, että mun oli se ihan pakko hankkia seuraavassa tilauksessa. Tämä on vähän (kuvasta poiketen) sekasävyinen lakka. Tästä ei oikein osaa ihan sanoa onko tämä pinkki, beige vai violetti. Tämä on ehkä jonkinlainen sekoitus niitä kaikkia. Ah niin kivan värinen pohjalakka kaikkeen! Peittävyyskin on hyvä. :)

Onnittelut, jos olet jaksanut lukea jo tänne asti sepustuksiani, mutta ei tässä vielä kaikki! Seuraavana haluan ehdottomasti esitellä teille vielä tämän Hello Gorgeousin kauneutta!Ilman päällyslakkaa ja koristeluitaNäissä kynsissä käytin:

 • China Glaze Hello Gorgeous! (Alla)
 • China Glaze Delight (Leimat)
 • DRK-A Leimauslaatta
 • Cesarsin Pikakuivattava

3 kommenttia:

 1. Jostain syystä tykkään hirveästi katella näitä postauksia, missä on kynsilakkapulloja jossain merkitsevässä rivissä tai järjestyksessä, kuten sulla on nyt ollut. On se vaan niin että ne lakkapullot itsessään on jo niin kauniita - sen lisäksi että niillä voi tehdä myös kauniita lakkauksia. :)
  Strawberry Fields alkoi houkuttelemaan...

  VastaaPoista
 2. Ihania lakkoja! Etenkin lava flow ja hello gorgeous, namm!! :)

  VastaaPoista