7.11.2012

Some like it haute!

Mulle on tällä viikolla saapunut uusia China glazen lakkoja, mutta esittelen niitä teille hieman myöhemmin kun saan vähän parempilaatusia kuvia niistä kuvattua. Saattaapi olla, että teen postauksen kaikista mun china glazen lakoista jos innostusta riittää ja jos teitä vaan kiinnostaa? En vaan vielä tiedä odottelenko kuvausteltan saapumiseen asti vai kuvailenko tuossa köyhänmiehen kuvausteltassa, jossa heijastimena on ainoastaan valkoinen silkkipaperi. Toimii kyllä, mutta hyvin epäkäytännöllinen. :D Tällä hetkellä ei valo riitä enää siihen aikaan kun oon kotona niin muualla kuin tuossa "kuvauspisteellä" ja sen käytössä on tosiaan oma vaivansa.

Mulle tosiaan saapui tällä viikolla uutuuksia joulukokoelmasta ebayn kautta sekä muutama alechina Ihanat kynnet verkkokaupasta, jossa on muuten älyttömän nopea toimitus! Menkäähän ihmeessä ostamaan pois loputkin alechinat! Itseä jäi kovin vielä kaihertamaan siellä tuo Aquadelic sävy, jota ei ollut alessa sillon kun tilasin oman eräni.

Tässä kuitenkin esittelen edellisessä TD-tilauksessa saapuneen China glazen Some like it hauten, joka on hyvin mielenkiintonen lakka. Lakka on tummanharmaa tai lähes musta pohjaltaan ja siinä on sitten tommonen glitterörvellys. Mun kuvissa tää lakka ois ehottomasti tarvinnut lisää päällyslakkaa, niin se olis näyttänyt vielä paremmalta, mutta toisaalta kyseessä on tommonen pinnaltaan karkea lakka niin saahan sekin tietysti näkyä. Vähän makuasioita. Tämä oli tämmönen kiva hiplailtava lakka. :D Kuvanlaadun pitäis ainakin olla himpan verran parempi kun viimeaikoina ku jaksoin tosiaan pitkästä aikaa telttailla.Tämmöstä tällä kertaa. :) Mitäs piditte lakasta?

Terkuin Tike

2 kommenttia:

  1. Hyvä kun muistutit, menin heti tekemään tilauksen Ihaniin Kynsiin! :D

    VastaaPoista
  2. toi on ihana lakka, itelläniki on toi :)

    VastaaPoista