25.11.2012

Lumikukat pikkujouluksi

Äipälle piti tehdä pikkujouluihin jouluiset kynnet tottakai. Kynsiin alle laitettiin China glazen Skate Night ja kärkiin kimallusta samaisen merkin Ruby pumpsilla (näkyy kuvissa aika huonosti, mutta siellä sitä on vinomanikyyrina). Päälle leimattiin valkoisella lumihiutaleita ja keskelle törkkäsin China glazen I heard thatia tuomaan vähän blingiä ja lumihiutaleista tulikin yhtäkkiä lumikukkia. Ihanan yksinkertaiset omaan makuun. :)

Leimauslaatta DISC-04

Normaalisti tähän aikaan pitäis jo kovin jouluttaa, mutta joulumieli on mulla vähän poissa. Ei oo lunta, sataa vettä, on pimeää ja Santtu kisunenkin on kateissa jo kolmatta viikkoa. Eilen lakkasin itelleni ekaa kertaa jouluiset kynnet, ne esittelen kuitenkin hieman myöhemmin kunhan saan kuvat edes koneelle asti. Olisiko vinkkejä miten saisi joulumielen takaisin?

Terkuin TIke

4 kommenttia:

 1. tosi kauniit kynnet :) joulutunnelmaa on hyvä aloittaakin hakemaan eka pienistä asioista kuten kynsistä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet. Tuo punainen väri on aivan mahtava ja lumikukat kauniita!
  Laita joulumusiikkia soimaan ja verhot kiinni, ettei ulkoilman surkeus näy :) Ei kyllä itelläkään oikein joulumieltä tuon sään takia oo.

  VastaaPoista
 3. ihanat kynnet! pikajoutunnelman saat kun laitat kynttilöitä ja jouluvaloja ja revit muutamista tyynyistä haituvia ympäri asuntoa :D Tai ostat sitä lumisprayta ja sillä koristelet ikkunat!

  VastaaPoista
 4. Mullakin on tuo lakka ja se on kyllä aivan ihana. :)
  Ei sitä joulumieltä vielä marraskuussa tartte tullakaan. Vasta sitten kun saa avata joulukalenterin ekan luukun. ;)

  VastaaPoista