3.11.2012

Shopping shopping... ja kynnet!

Mulle saapui n. viikko sitten Transdesingilta tilaamani lakat. Tilasin mm. Eye candy kokoelmasta puuttuvat ihanuudet. Ebayn kautta samaiseen kokoelmaan saapui vähän aiemmin Material girl, jota en hoksannu kuvata samaan aikaan näitten kanssa. Halusin ehdottomasti omistaa Eye candy kokoelmasta kaikki. Lisäksi Prismatic kokoelmasta lähti mukaan lisää sävyjä, sillä ihastuin tuohon mulla jo olevaan Full spectrumiin, jonka ostin kokeiluun käytettynä. Lisäksi vielä sitten pari muuta tämmöstä Transdesignilta poistumassa olevaa sävyä, joita olin ihastellut jo pidempään.  Pahoittelen hieman heikkoja kuvia, sillä valoa ei ollut oikein kunnolla missään. Oon Ebaysta tilannut valokuvaukseen semmosen kuvauslaatikon, minkä kanssa kuvat varmasti onnistuu huomattavasti paremmin, sitä odotellessa.

Vasemmalta oikealle: Lorelei's tiara (Eye candy), Prism (Prismatic), Liquid crystal (Prismatic) sekä Optical illusion (Prismatic)

Vasemmalta oikealle: Some like it haute (Eye candy), Marry a millionaire (Eye candy), Blonde bombshell (Eye candy).

Vasemmalta oikealle: C-c-courage ja Blue year's eve.

Lisäksi facebookin Kynsikoristekirppikseltä sorruin ostamaan Golden Rosen holoja, kun olivat edulliseen hintaan kaupan. Nämä ostin oikeastaan tuon pinkin ja mustan takia. Harmaat ei välttämättä säväytä ja pitää harkita laittelenko ne eteenpäin. :)

Tässä viimeisessä kuvassa näette sitten taas tuon China glazen Material girlin kynsillä. Tää on aivan ihana lakka ja otti aikaa että keksin miten tätä malttais koristella peittämättä tuota ihanuutta liikaa. Peukaloon löin läjän strasseja ja siihen en ihan oo tyytyväinen sillä jonkin verran kuplia onnistuin saamaan strassien väliin. Nimettömään sitten taas laitoin ison vaaleanpunaisen strassin keskelle ja kirkkaat reunoille, tästä sitten taas tykkäsin paljonkin!

Tämmöset shoppailut tällä kertaa.
Terkuin Tike

8 kommenttia:

 1. oih minkälaiset glitterkynnet! Varmaan ihanat poistaa haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Poistaminen on tietysti aina työlästä kun glitteristä on kyse. Pitäs ostaa sitä glitterlakan alle laitettavaa erikoislakkaa, jolla ne sais näppärästi pois.

   Poista
 2. Ompas siinä kimalletta kerrakseen! :) No, onneks on se joulu tulossa. :D Kauniit on kyllä kynnet, mutta en oo kyllä siitä yhtään kateellinen kun joudut vielä poistamaan nuo. :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kynnet on tosiaan lähtenyt poistoon jo joku aika sitten eikä siinä nyt sentään järki lähteny. :D Paljon poistoainetta ja paljon vanulappuja niin kyllä se siitä.

   Poista
 3. Oih! Silmäkarkki -lakat <3 Pitäisiköhän tilata ne puuttuvat? Hmm..

  VastaaPoista
 4. oi noita golden rose holoja =) harmi ku ei saa enää kaupasta jos jostain päätät luopuu edullisesti ,ilmota pliis yx mulla on mut kiinnostaa

  VastaaPoista