15.11.2012

Lorelei's tiara

Heippa. On ollut vähän hiljaista blogin puolella. Mulla vaan ei oo ollu yhtää inspiraatiota kirjoittaa, vaikka lakkauksia muutamat onkin varastossa. Vanhemmiltani katosi kissa viime viikon tiistaina ja on ollut siitä lähtien kateissa. Se painaa kovasti mun mieltäni, oon sen kuitenkin ite pienestä karvapallosta kasvattanut. Tämä katti on ollut mulle kuitenkin niin kuin perheenjäsen. Kyllähän sitä toivoa vielä on, mutta vähenee päivä päivältä, mitä kauemmin katti on kateissa ja sitä epätoivoisemmalta musta tuntuu. Haluaisin mielummin tietää mitä on sattunut ja onko kissa ylipäätään enää hengissä, kun elää tässä tietämättömyydessä. Kaikki voitava on kuitenkin tehty.

Esittelen teille nyt kuitenkin kynnet, jotka on mulla kynsillä tälläkin hetkellä, sillä en oo saanu itteäni niskasta kiinni vaihtamaan näitä. Alla mulla on China glazen Faith niminen lakka. Se on ehkä yks parhaista nudeista lakoista omaan makuun. Se on läpikuultava eikä raidoitu niin kuin nämä tuppaa yleensä tekemään! Kärjissä sitten löytyypi ranskalaisen manikyyrin tapaan China glazen Lorelei's tiara. :) Ihana sinistä ja hopeaa kimalteleva lakka. Päätin sitten leimata siniset kukat myös kynsiin ja iskin kaikkien kukkien keskelle dotting toolilla pisteen China glazen Blue year's evea. Leimaukset kuvasin tosiaan tuosta vasemmasta kädestä sillä oikea käsi meni ihan päin prinkkalaa. :D Leimaukset ei oo täydellisiä ja en sitten osunut jostain syystä dotting toolilla ihan keskelle kukkaa edes. Noh aina ei mene ihan putkeen, mutta näillä on menty. Kuvissa näyttää siltä kun mun kynnet ois kovinkin keltaiset, mutta ihan noin keltaiset ne eivät oikeasti ole. Keltaisuutta ei tuon Faithin alta luonnossa juuri huomaa.


Ei muuta kuin päivä kerrallaan eteenpäin taas.
Terkuin Tike

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti kissa löytyy. Onko se poikakissa? Nehän saattaa lähteä joskus tutkimusretkille. Mun kaverin kissa lähtee monesti omille teilleen, mutta tupsahtaa aina takaisin viikkojen ja joskus useamman kuukaudenkin päästä. Jouluksi niitten kissa tulee aina takaisin. Routa porsaan kotiin ajaa, kuten sanotaan. Olettehan muuten tehnyt ilmoituksen kadonneesta lemmikistä lähimpään löytöeläinkeskukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on tosiaan leikattu narttukissa. Ilmoituksia on tehty useampaankin löytöeläintarhaan ja Ssesyn sivuilla ja pitkin facebookkia pyörii katoamisilmoituksia.

   Poista
 2. Voi ei, toivotaan että neiti vielä löytyisi ♡
  Mutta kauniit kynnet ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli yli vuoden kissa reissuillansa. Oli majaillut ainakin kolmessa talossa ihan tossa 400 metrin päässä kotoa. Ilmeisesti ei ollut ajatustakaan tulla kotio, mutta hyvin on taas kotona oleminen maistunut reissun jälkeen.
  Toivottavasti kissaneito löytyy pian! Voimia! =)

  VastaaPoista
 4. Haastan teidät ;) http://inthispartoftown.blogspot.fi/2012/11/haaste-bloggaajien-miehille.html

  VastaaPoista
 5. Hopsan, uusi lukija tuli ihmettelemään sun kynsitaiteiluja :) Aivan mahtavia!

  VastaaPoista