10.9.2012

Auringonlaskut ja glitterliukuvärit!

Äidille tuli tehtyä joku aika sitten samanlaiset kynnet, jotka tein itsellenikin noilla uusilla Periperan lakoilla, eli ne niin kutsutut auringonlaskukynnet. Nämä on mielestäni näyttävämmät, kun mitä ne omilla kynsilläni oli, sillä äidillä on pidemmät kynnet tai sitten kuvat vaan onnistuivat paremmin. :D Lisäksi sain nuo Periperan värisävyt ja hohteet näkymään näissä kuvissa hieman paremmin.



Sitten niihin glitterliukuväreihin. Liukuvärin toteutin Nfu Ohn Nro 026 sekä W7:n Cerise Pinkillä. Sain liukuvärin tehtyä niin ajattelin jo siinä vaiheessa, että kynnet on totaalisen tuhoon tuomittu sillä en pitänyt tuosta liukuväristä yhtään. Se oli jotenkin tosi raidallinen eikä yhtään sillai kivasti liukuva niin kuin niiden pitäisi olla. Pelastin kuitenkin koko touhun sillä, että heitin kokeilun nimissä päälle 3 kerrosta China glazen Technoa ja aloinkin yhtäkkiä pitämään näistä. :D Kai se on se glitteri. <3



Tämmösiä kynsiä tällä kertaa. Nyt tää tyttö jatkaa lepäilyä sillä onnistuin saaman flunssan itelleni. Ihan mahdoton kurkkukipu ollut koko päivän ja pientä jotain räkätautiakin taitaa lykätä kaupan päälle. Jee vihaan syksyä!!

Terkuin Tike


2 kommenttia:

  1. Molemmat kynnet on tosi onnistuneet, mut erityisesti mun mieleen on noi Techno-kynnet :)
    Ihanat!

    VastaaPoista
  2. Kummatkin kynnet ovat todella kivat ja sievät. Siis tuo on "auringonlasku" -tekniikka. Olenkin miettinyt. Aikaisemmin näin jossain toisessa blogissa samanlaiset ja auringonlasku on kyllä oikea termi tuollaisille kynsille. :) Tykkään nuista alemmistakin tosi paljon. Aina glitteri on tervetullutta!
    xoxo Mella

    VastaaPoista