16.9.2012

Puolimattaa vai kiiltävää?

Kävin eilen Seppälässä ja käteen osui mitäs muutakaan kuin euron alelakkaa! Tämä tämmönen riikinkukkomaisen sinivihreä pääsi ensimmäisenä kokeiluun kynsille. Mulla on ollut jo muutaman kuukauden pakkomielle kaikkiin tuommosiin riikinkukkomaisiin sävyihin, en tiedä edes miksi, sillä vihreä ei todella kuulu mun lempisävyihin!

Koostumukseltaan tuo käyttämäni lakka eli Golden Rose Matte velvet nro 105, on tuollainen matta/puolimatta shimmerillä eli olikohan se sitten viralliselta nimeltään Suede tuo koostumus. :) Mulla ei oo ihan hallussa nämä kaikki lakkojen eri koostumukset, mutta yritän pikkuhiljaa opetella niitä tässä harrastuksen lomassa.

Otin nyt runsaasti kuvia. Ensimmäiset kuvat on mattana, ilman kiiltävää päällyslakkaa ja sitten jälkimmäisiin kuviin koitin laittaa kirkasta lakkaa päälle, niin näkyy miten se muuttuu. Otin kuvia sekä auringossa, että varjossa.

Matta - Varjo
Matta - Aurinko
Matta - Aurinko
Kiiltävä - Varjo

Kiiltävä - Varjo


Kiiltävä - Varjo
Kiiltävä - Aurinko
Bonuskuva: Kiiltävä - Aurinko + kynsikoristeet ;D
Harvoin tosiaan onnistuu kynsikuvat näinkin hyvin, kuin mitä tämä viimeinen otos tässä kuvassa. :D Kuvia tuli nyt vähän paljon, sillä en osannut oikein valita missä nämä erot näkyisi parhaiten. Laitoin kuitenkin osan pieneksi, jotta ei olisi ihan hirveästi kuvia peräkkäin. Totesin itse, että parhaiten kiiltävän ja matan eron näkee, ehkä noissa varjokuvissa. Auringossa näyttävät lähes samalta, oli sitä kirkasta lakkaa päällä tai ei. Näitä en ole ainakaan vielä koristellut, sillä lakka itsessään on ihan äärettömän kaunis ja voiko tuota perhoskoristetta enää päihittääkään? ;D

Terkuin Tike

3 kommenttia:

 1. Ihana toi lakka:) Täytyy varmaan itsekkin kokeilla tuota omille kynsille:)
  Ja mahtava toi viiminen kuva:)

  VastaaPoista
 2. Upea lakka, etenkin kiiltävänä 8) Ja tuo viimeinen kuva on kyllä erittäin hyvin onnistunut otos ;D

  VastaaPoista
 3. This looking beautiful, excellent photos too:)
  http://www.opinionatedaboutopi.blogspot.ca/

  VastaaPoista