11.9.2012

Parit China glaze swatchit

Nyt ihan ilman koristeluja muutamat lakkaukset. :) Ensimmäisenä Strawberry fields, jonka tilasin ensimmäisessä Transdesign tilauksessani. Vinkkinä muuten, kannattaa tehdä Transdesignille China glaze tilausta ENNEN marraskuuta, sillä marraskuussa nousee China glazen hinnat tuolla sivustolla. Tässä kuitenkin tulevat kynnet:

Muistan Sonnen tästä lakasta vinkanneen tilauksen aikaan ja joskus blogissaankin tästä lakasta, että tämä kannattais ehdottomasti omistaa. Pinkkiä rakastavana, mulla ei ollut mitään syytä ohittaa tätä lakkaa ja onhan se ihana. Pinkki pohja kultaisella shimmerillä! Lyömätön yhdistelmä. Nämä kynnet oli tarkoitus koristella, mutta se vähän jäi. Joskus on tietysti kiva olla ihan vain yksivärisillä lakkauksilla.

Seuraavana esittelyssä China glazen Full spectrum johon rakastuin heti ensi silmäyksellä ja totesin että tästä kokoelmasta on ehdottomasti saatava muitakin, mm. Lorelei's tiara. Lakka peittää helposti 2-3 kerroksella ja on yksistään jo niin ihana ettei yksinkertaisesti kaipaa koristeluita. Mun kuvissa lakan kauneus ei tuu kovinkaan hyvin esille, mutta uskokaa pois sitä se on! Tuijottelin pitkään tätä lakkaa kynsilläni. :)

Tein tänään kimppatilauksen Models ownille, sillä heiltä on tullut juuri ulos uusi Mirrorball -kokoelma. Mukaan lähti myös muutamia Beetlejuice - kokoelmasta tuttuja lakkoja, mutta näistä tulee postausta kunhan saapuvat. Lisäksi muistutan myös, että kannattaa ehdottomasti käydä tykkäämässä Models ownin facebook sivusta, sillä heillä käynnistyi juuri arvonta 80 000 tykkääjän tullessa täyteen, joka päättyy huomenna aamulla. Sitten kun he saavat 100 000 tykkääjää täyteen niin alkaa kauan odotettu -50% ale heidän nettikaupassaan! En millään malttaisi odottaa. Tykkäilkää tykkäilkää!!

Terkuin Tike

PS: Ahkeroin tänään tuon Kynsilakkani-välilehden kanssa ja päivittelin sinne omistamiani lakkoja. Nyt sieltä löytyy suurin osa, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti