21.9.2012

ISO ostospostaus!

Mulle on tullut nyt enemmän tavaraa taas viime aikoina, ajattelin kerätä ne tällai vähä isompaan postaukseen ennemmin kuin moneen pikkuruiseen. Vielä on matkalla luokseni OPI:n Rainbow connection, mutta se ei valitettavasti nyt tähän postaukseen enää ehdi koska en vain malta enää odottaa! Toki onhan se niin nätti lakka, että ansaitseekin oman postauksen. ;)

Vasemmalta oikealle: Secret agent, Daisy does it, Metamorphosis, Wing fling ja Sparkle and soar.
Ensimmäisenä esittelyssä Color Clubeja. Näistä ekana mulle tuli tuo keltainen Daisy does it Kynsikoristekirppiksen kautta ja se vei shimmerillään mun sydämen ja mulla alkoi kyteä hirveä himotus Take wing -kokoelman lakkoihin. Cesarshopissa sattuikin olemaan alessa koko kokoelma joten kotiutin niistä muutaman lisää vielä eli turkoosi on Metamorphosis, pinkki Wing fling ja oranssi Sparkle and soar. Violetti pisti silmään tarjouksissa muuten vaan ja sen nimi on Secret agent. Kyllä mun on pakko myöntää, että toisaalta jäi silti kaihertamaan ne kokoelman kaks viimeistäkin sininen ja vihreä, jotka jätin ostamatta. :D

Vasemmalta oikealle: Purplicious, Copper'ize me, Circus confetti ja The huntsman.
Ostin ensimmäisen Essenceni kirppikseltä ja se on tuo Copper'ize me lakka. Mua on tosin jo pitkään himottanut tuo Circus confetti ja onnekseni onnistuin sen bongaamaan meidän lahjaringistä, joka pyörii facebookin kautta. Myös nuo loput lakat tuli ostettua samaan syssyyn samoilla postikuluilla Circus confettin kanssa. Mutta glitterit on vaan niin ihania!

Vasemmalta oikealle: Ebayn sydänlakka, China glazen Goulish glow, OPI:n teenage dream ja Orlyn Golden Maharaja.

Ebayssa on tullut taas pyörittyä. Kuvan kaksi ensimmäistä lakkaa on siis sieltä. Tuo sydämen muotoinen pullo on heräteostos koska se oli vaan niin söpö! Mitään käsitystä siitä mikä lakka tuo on, mulla ei ole. En ole ihan varma onko tuo nyt sitten lakkamerkki tuo dong dong. :D Ebaysta kotiutui myös China Glazen Goulish glow, sillä halusin halloweenia ajatellen jotain pimeässä hohtavaa lakkaa, sillä en ole koskaan kokeillut. OPI:n Teenage dreamia haeskelin Kynsikoristekirppiksen kautta ja sain kuin sainkin, se on niin ihana! Lisäksi tuli ostettua tuo Orlyn Golden maharaja kirppiksen kautta. Kuvasta tietysti jäi puuttumaan ihana punainen Nubar jonka ns. kaupanpäällisenä ostin tuon orlyn. Nubarin nim on Sultry red ja on se vaan kaunis! Googlella varmaan löytyy swatcheja jos jotakuta kiinnostaa tuo lakka enemmänkin.

Vasemmalta oikealle: Golden rose fantastic color nro. 189, Golden rose matte nro 06 ja Golden rose matte nro 105.

Tuli käytyä Pohjanmaalla ollessa Seinäjoen Citymarketin Seppälässä ja sieltä tarttui mukaan tämmösiä lakkoja. Ensimmäinen maksoi 0,50e ja kaksi viimeistä euron verran, joten ei ollenkaan huono diili. Tuota viimeistä sinivihreää olenkin ehtinyt testailemaan ja postaus siitä löytyy täältä. Mielettömän kaunis lakka! Suosittelen hamstraamaan jos löydätte vielä.

Vasemmalta oikealle: Models own: Purple imperial, Black swirl, Endamame, Zest a peal. Wild Mild: CU soon sekä Golden rosen matte nro 10.
Tottakai mun täytyi käydä myös Vammalan päässä Seppälässä katsomassa alevalikoima ja siellä olikin kivoja Models owneja 3e/kpl normaalin 4,95e/kpl sijaan. Models ownithan tosiaan poistuu täysin Seppälän valikoimista vuoden loppuun mennessä, joten kannattaa äkkiä mennä hamsteroimaan. Wild Mild lakka ei ollut alennuksessa, mutta tajusin että multa puuttuu täysin tuollainen helmiäisvalkoinen joten olihan se pakko ostaa.

Kimppatilauksen kaikki lakat.
 Tuli tosiaan järkättyä kimppatilaus Models ownille ku he julkaisivat uuden Mirrorball kokoelman ja olihan se pakko saada itsellekin! Ihan ensimmäinen kimppatilaukseni ja meni oikein näppärästi! Postikuluja jakamaan kimpassa oli lisäkseni 3 muutakin ihmistä ja pitihän tuosta lakkapaljoudesta ottaa kuvaakin. Kokoelmat ovat siis noissa valkoisissa boxeissa. Omani tosin purkasin kuvaan tuonne boxien päälle. Yksittäisiä lakkoja tuli siis myös kokoelman lisäksi. Alla kuvissa omat lakkani, jotka tilailin:

Vasemmalta oikealle: Golden green, Ibiza mix, Indian ocean, Pinky brown, Aqua violet
Mirrorball kokoelma vasemmalta oikealle: Freak out!, Boogie nights, Hot stuff, Disco inferno, Dancing queen, 3-1 base coat/top coat/gloss
Siinä oli nyt pitkä kuvapläjäys ostoksia. Mirrorball kokoelmasta teen varmaan uutta postausta swatchien kera jahka saan kaikkia vähän kokeiltua. :) Tulikos näistä kellekään mitään himotuskohteita?

Terkuin Tike

3 kommenttia:

  1. Huh, siinäpä vasta lakkoja! Hetki taitaa mennä että kaikki pääsevät käyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä! Ja eilen tuli vieläpä Models ownilta tilatut 17kpl alelakkoja. :D Näitä ei ihan heti testaakaan kaikkia. Pitäis varmaan alkaa harrastaa jotain mustalaatikkoprojektia.

      Poista