27.4.2016

Mantelit täydennyskoulutuksena


Tästä on jo ehtinyt jokusen aikaa vierähtää, mutta helmikuun alussa olin tosiaan Mosaicin täydennyskoulutuksessa Lapualla Kauneuskeskus LUX:ssa. Itsellä mantelien tekeminen on ollut ihan lapsen kengissä ja koinkin, että tarvitsin niihin ehdottomasti vähän apuja muualta, sillä peruskoulutuksessa näitä ei käyty läpi lainkaan. Peruskoulutuksessa keskityttiin oikeastaan vain ovaaliin ja perus neliöön ja niitäkään ei ihan samaan tyyliin käyty läpi kuin Mosaicilla. Haaveissa siintää peruskoulutus mahdollisesti Mosaicin kautta myös, mutta se on vielä harkinta-asteella. Voihan se olla, että täydennyskoulutusten kautta saa laadun hyväksi, mutta eihän se peruskoulutuksen todistusta toki korvaa. Diplomihan mulla on aiemmasta edelleen suorittamatta ja sen vuoksi ei mitään paperia siitä sitten ookkaan. Se on kieltämättä harmi, mutta katsotaan miten asiat tästä kehittyy. Taitohan on toki todistuksiakin tärkeämpää ja luulen, että asiakkaille merkkaa enemmän se miltä kynnet oikeasti näyttää.



Mantelikynsiä tosiaan treenailtiin ja ihan perus salonkimanteli oli pääpainona, mutta kokeiltiin myös nimettömiin tehdä uuden tyylin mantelia ja kynsipedin pidennystä. Hankalaahan se kieltämättä oli ja aikaakin vierähti melkoisen paljon. Onneksi Marjoriinalla riittää kärsivällisyyttä, voin kyllä suositella kouluttajaksi häntä! 

Tämmöset kynnet sain tosiaan aikaiseksi. Nimettömissä on käytetty kärjen väreissä pigmenttejä ja glittereitä. Camogeelinä Zephyr. Geelimaali on ihana Mosaicin Blue Zircon ja etusormiin vielä pikkusen kimallusta glitteristä lisäksi. Aika helpolla koristelulla mentiin, että tällä kertaa se muodon kohdilleen saaminen oli tärkeämpää. Kovasti kaipais treeniä ja lisää harjoituskäsiä. Jos siis haluat rakennekynnet ja pääset kulkemaan Seinäjoelle niin käy ihmeessä tutustumassa sivuihini Facebookin puolella. Kynsiä teen siis tosiaan ihan kotona opiskeluiden ohessa ja toki muitakin kuin mantelimuotoa on tarjolla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti