25.5.2016

Reverse Half Moon Secret


Heipparallaa kaikki! Kevät on ehtinyt edetä pitkälle ja aletaan olla kohta ihan kesässä. Täällä ruudun toisella puolella on kevät menty ihan tukka putkella ja kaikenlaista esseen tynkää on pitänyt palautella ennen koulun päättymistä. Voitte kuvitella, ettei runosuoni ole enää blogille sykkinyt tehtävien lisäksi. Nyt ne on kuitenkin kaikki hoidettu alta pois ja jaksaa kirjoitella muutakin!


Näitten kynsien kanssa vähän arvoin julkaisenko vaiko en, mutta nyt kun oon näitä parisen kuukautta tuolla kuvakansiossa kattellut, niin eihän ne niin pahalta näytäkään. Näiden kynsien piti alunperin olla toisenlaiset ja se varmaan jäi itteä näissä ärsyttämään. Kynsien oli tarkoitus olla ihan vain yksiväriset kristallein koristeltuna, mutta lateksia pois repiessäni lähti vähän muutakin kuin mitä piti. Tein sen virheen, että laitoin ennen lateksin pois ottoa vähän ronskilla otteella pikakuivattavaa päällyslakkaa ja se veti mukavasti sitten glitterin reunoja mukanaan. Ei muuta kuin elvytystoimet käyntiin ja syntyi reverse half moon mani eli suomennettuna käännetty puolikuumanikyyri. Upea glitter on F.U.N Lacquerin Secret ja pelastajana Color Clubin Abyss. Puolikuut sivelin pienellä sudilla tärisevin käsin. Lopun kruunasi hillittömät blingit, joiden toivoin vievän huomion kaikesta muusta. Onnistuinko? :D

6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä ihana tuo FUNi =) Itsellä sen holo-kaksonen.
  Eikös tuo ole ruffian -manikyyri nimeltään eikä reverse halfmoon? Vai onko niitä useampi erilaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! Kauhea arpominen vaan just, että kumman version ottaa. Enpä muistanut kirjotellessani tuota ruffian manikyyriä. Molemmilla termeillä löytyy samanlaisia kuvia kynsistä. Saattavat siis tarkoittaa samaa. Ainakin tuo väärinpäin käännetty puolikuu kuvaa hyvin kynsien ulkonäköä. Saa toki vinkata jos reverse half moonilla meinataan jotain muuta. :)

   Poista
 2. Todella kivat kynnet, ihanat värit!

  VastaaPoista
 3. Wou, mitä kuvia! Niin hienoja!

  Kaikkea ihanaa viikkoosi!

  VastaaPoista
 4. Moikka! Olen aloitteleva geelikynsien tekijä. Minulle on kuitenkin vähän epäselvää muutama juttu joten toivottavasti sulta löytyisi vastaus. Pystyykö leimasin tekniikaa/siirtokuvia/manikyyrikaavoja/kynsiteippejä yms. käyttämään geelikynsien koristeluun? Mihin kerrokseen laitan koristeet ja esim leimatessa tai manikyyrikaavaa laittaessa buffaanko tai viilanko kynnen ennen sitä, poistanko tahman? Voiko leimatessa käyttää ihan värigeelejä vai tarviiko laatan värittämiseen aina nimenomaan leimauslakan? Haluaisin niin kovasti esim leimailla just kuvioita geelikynsiin sinne top coatin alle, kun oon niin kärsimätön lakkailija etten millään jaksais lakkailla geelikynsien päälle mitään 😄 Kiitos paljon 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkamoi! Kiva, että olet eksynyt blogiin. Yritän vastailla kysymyksiin parhaan tietoni mukaan, mutta varmasti löytyy muitakin tapoja tehdä näitä juttuja kun nää mun, enkä nyt toki vanno, että mun tapani olisi paras mahdollinen. Edellä mainitsemiasi koristelutekniikoita pystyy käyttämään geelikynsien kanssa. Itse laitan useimmiten leimaukset buffatulle (=hienolla viilalla viilattu, tahmaton) kynnelle ihan leimauslakalla ja top coatin päälle. Oon kuullut myös huhua, että joillain geeleillä leimaaminenkin voisi onnistua, mutta en itse ole moista kokeillut. Leimauslakaksi käy ihan perus kynsilakatkin, jotka ovat hyvin pigmenttisiä eli peittävät yhdellä kerroksella. Ei siis tarvitse välttämättä olla leimaustarkoitukseen ostettu lakka. Geeleillä leimaamista kannattaa toki rohkeesti myös vain koittaa!

   Manikyyrikaavoja eli kynsivinyylejä? käyttäessä alla on myös buffattu pinta ja viimeistely top coatilla. Itse en ole koko kynnen siirtokuvia käyttänyt geelikynsien kanssa, joten niiden lisäämiseen en uskalla sanoa juuta en jaata kestävän lopputuloksen saamiseksi, mutta pienempiä siirtokuvia olen laittanut buffatulle pinnalle veden avulla kunhan antaa kuivua täysin, ettei kerroksien väliin jää vettä. Viimeistely tietysti taas top coatilla.

   Toivottavasti vastauksista on apua. :)

   Poista