18.4.2016

Born Pretty Storelta tulleita

Yhteistyössä jälleen Born Pretty Storen kanssa minäkin. Oon kovasti tykännyt BPS:n leimauslaatoista, joten testiin taas niitä. Lisäksi halusin tietysti koittaa myös BSP:n kirkasta leimasinta. Leimauslaatat BP-L027 ja BP-L008 onkin päässyt jo käyttöön. Nimiä klikkaamalla pääsette postauksiin. Leimauslaatat on kokeilemieni kuvioiden osalta jälleen kerran toimivia, ei yhtään mitään moitittavaa niissä! Leimatessa oon käyttänyt tuota kirkasta leimasinta ja oon yllättynyt sen toimivuudesta. Pelkäsin, ettei edullinen tuote voi olla hyvä, mutta tuo kyllä peittoaa mun aidon Clear Jelly Stamperin (kova versio), joka taitaakin jäädä nyt vallan kaappii pölyttymään. Ihan kaikkien lakkojen ja laattojen kanssa en oo saanut tuota toimimaan, mutta suurimmaksi osaksi kyllä. Samaa ongelmaa mulla on kyllä muidenkin leimasimien kanssa, ettei kaikki toimi kaikilla laatoilla ja lakoilla. 

Testaamatta näistä saaduista tuotteista on vielä nuo strassit ja vinyylitarrat, niidenkin varalle on tosin jo jotain ajatuksia. Strassit on edullisiksi ihan kivan näkösiä ja voittaa mennen tullen mun pahimmat muovihärpäkestrassit, mutta ei voita millään tasolla Swarovskin kristalleja. Uskon kyllä silti, että nämäkin tulee käytettyä varmasti pois!


Born Pretty Storelle on myös tuttuun tapaan tarjolla 10% alennusta. Alennuksen saa käyttämällä koodia EUG10 ja koodi löytyy myös blogin sivupalkista ja on voimassa kuulemma ikuisesti. Alennuskoodi on käypä kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin ja postitushan on BSP:llä aina ilmainen. Vaikka tuotteet on saatu testattavaksi, ovat mielipiteeni kaikesta huolimatta rehellisiä. En hyödy linkkien klikkailusta, vaan ne on olemassa teidän helpotukseksi.

2 kommenttia:

 1. Sain myös kokeiluun tuon leimasimen. Se oli puoliksi samea kun otin paketista; kokeilen kuitenkin mielenkiinnosta miten toimii. Myös vinyyleitä otin, ne vielä kokeilematta.
  Kivan näköisiä laattoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, että näissäkin on maanantaikappaleita. Vai sanoisko kiinakappaleita. :D

   Poista